Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Aktiivisen veneilijän uutuus laskettiin vesille Joessa

Joessa järjestettiin Finnmaster Boatsin uusimman venemallin lanseeraustilaisuus. Näyttävän virtuaalitilaisuuden juonsi André Chaker, ja uuden Finnmaster T9-veneen lisäksi tapahtumassa nähtiin Uniflow’n upea valotanssishow. Tapahtumatekniikasta vastasi Rajulive.

Myös veneilyalan vanhat käytännöt ovat menneet uusiksi, kun perinteisiä messuja ei voi järjestää, mutta uudet tuotteet pitäisi saada julkistettua näyttävyydestä tinkimättä. Pohjoismaiden suurimpiin vapaa-ajanvenevalmistajiin kuuluvalle Finnmasterille Joki oli luonnollinen valinta, kun kävi selväksi, että tapahtuma järjestetään täysin virtuaalisena.

– Aloimme suunnittelemaan kansainvälistä lanseeraustapahtumaa jo tuotekehitysprosessin aikana, ja jo ennen koronapandemiaa ajatuksenamme oli hyödyntää virtuaalista tekniikkaa veneen esittelyssä. Suunnitelmien muututtua aloimme etsiä tapahtumapaikkaa, jossa voisimme järjestää turvallisen virtuaalitapahtuman ohjeistuksia noudattaen. Joki toteutti kaikki vaatimukset ja oli sijaintinsakin puolesta oivallinen valinta, sillä Turussa sijaitsee suurimpiin kuuluva jälleenmyyjämme, ja sen myötä myös iso osa kotimaan asiakaskuntaamme, kertoo Finnmasterin markkinointipäällikkö Elina Viitanen.

Joki toteutti kaikki vaatimukset ja oli sijaintisakin puolesta oivallinen valinta, sillä Turussa sijaitsee suurimpiin kuuluva jälleenmyyjämme, ja sen myötä myös iso osa kotimaan asiakaskuntaamme.

Tilanteiden ja suunnitelmien eläessä on hyvä tietää, että sopimuskumppani on joustava ja ratkaisukeskeinen. Alun perin hybriditilaisuudeksi suunniteltu lanseeraus pystyttiin vähällä vaivalla muuntamaan täysin virtuaaliseksi laadusta tinkimättä. Joen tilat taipuivat niin veneen esittelytilaksi, André Chakerin esiintymislavaksi kuin näyttävän valotanssishow’n puitteiksi. Viitanen tietää, että laadukkaat virtuaalitapahtumat näyttelevät tulevaisuudessa yhä suurempaa roolia.

– Aiomme Finnmasterilla järjestää kaikki tulevat lanseeraustilaisuutemme virtuaalisina. Perinteisiä messujakaan emme unohda, mutta digitaaliset palvelualustat toimivat mainosti sekä niiden rinnalla että itsenäisesti. Kumppanuus Joen kanssa jatkuu, ja seuraavat tapahtumasuunnitelmat ovat jo täydessä vauhdissa.

Finnmasterin veneet valmistetaan Suomessa, ja valtaosa tuotannosta myydään kansainvälisille markkinoille. Joessa lanseerattu T-sarjan uusi lippulaiva Finnmaster T9 on tilava 12 hengelle rekisteröity day cruiser, joka sopii mainiosti aktiiviselle veneilijälle. Suuressa avotilassa on runsaasti tilaa monenlaiseen toimintaan, kuten vesiurheiluun, seurusteluun ja ruokailuun, ja alakannen rauhassa yöpyminenkin sujuu mukavasti.

Tästä linkistä pääset katsomaan lanseeraustilaisuuden tallenteen.

Lue lisää | Tapahtumat