Tapahtumatekniikka

Rajupajan kautta järjestät tapahtumaanne kaiken esitystekniikan vuokrauksesta ohjelmaan.

Huom! Kaikki 4 ja 8 tunnin tilavaraukset eivät ole tällä hetkellä kumppaneiden tai verkkokauppa-asiakkaiden varattavissa. Tilojen saatavuus on yhä näkyvissä, joten varatessasi käytäthän Pyydä tarjous -toimintoa, jolloin Joen myyntipalvelu palaa asiaan. Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä.

Täyden palvelun tapahtumatekniikkaa

Tapahtumatekniikkaa Joessa tarjoaa Rajupaja, jonka osaaminen kattaa kaiken tapahtumien valaistuksesta kalusteisiin, äänentoistoon, videotuotantoihin ja streamaukseen. Rajupajan ohjelmapalveluista löytyy tapahtumaan kuin tapahtumaan sopivia dj:tä, bändejä ja karaokepalveluita.

Rajupajan laaja tarjonta mahdollistaa kaikkien tapahtumaan tarvittavien palveluiden tilaamisen tehokkaasti yhdellä kontaktilla. Rajupaja osallistuu mielellään jo tapahtuman suunnitteluvaiheeseen asiakkaan kanssa, jolloin varmistuu, että kaikki teknisiin asioihin liittyvät kysymykset sekä tilojen ja tekniikoiden tarjoamat mahdollisuudet tulee käytyä ajoissa läpi. Tilauksen jälkeen sovittu tekniikka, kalusteet ja palvelut saapuvat tapahtumaan yhdellä kuljetuksella.

Ota yhteyttä

myynti@jokiturku.fi
Puh. 010 315 3000