WTC

World Trade Center toimii Vierailu- ja Innovaatiokeskus Joessa.

Huom! Kaikki 4 ja 8 tunnin tilavaraukset eivät ole tällä hetkellä kumppaneiden tai verkkokauppa-asiakkaiden varattavissa. Tilojen saatavuus on yhä näkyvissä, joten varatessasi käytäthän Pyydä tarjous -toimintoa, jolloin Joen myyntipalvelu palaa asiaan. Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä.

WTC:n jäsenet kohtaavat Joessa

Turun World Trade Center -yhteisön kohtaamispaikka sijaitsee Vierailu- ja innovaatiokeskus Joessa. WTC Turku on osa globaalia verkostoa, joka edistää ja vahvistaa kansainvälistä kauppaa.

Yli 300 WTC:tä lähes sadassa maassa muodostavat yhteisön, jonka kautta yritykset voivat etsiä asiakkaita ja yhteistyökumppaneita eri puolilta maailmaa. WTC järjestää myös erilaisia koulutuksia, seminaareja ja tapahtumia kansainvälistymisteemoista.

Palveluita kansainvälistymiseen ja verkostoitumiseen

WTC Turun jäsenet kuuluvat kansainväliseen verkostoon, jonka avulla yritykset voivat etsiä mm. yhteistyökumppaneita ja asiakkaita eri puolilta maailmaa. Verkoston jäsenet saavat jäsenhintaan käyttöönsä mm. neuvottelu- ja työskentelytiloja eri maiden World Trade Centereissä. Lisäksi jäsenet saavat alennuksia ja etuja valituissa WTC:issä.