Yhteystiedot

Saapuminen Vierailukeskus Jokeen on helppoa, sillä alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset.

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki

Lemminkäisenkatu 12b, 20520 Turku
myynti@jokiturku.fi
Puh. 010 315 3000

Aukioloajat
klo 8-16 joka arkipäivä

Kokouskoordinaattori

Savvas Potitsopoulos
savvas.potitsopoulos@teknologiakiinteistot.fi
Puh. 010 315 3022

Kumppanuussopimukset

Carita Varjonen
carita.varjonen@teknologiakiinteistot.fi
Puh. 040 676 6037

Saapumisohjeet

Saapuminen Vierailukeskus Jokeen on helppoa, sillä alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset. Kupittaan juna-asema sijaitsee parin minuutin kävelymatkan päässä Joesta, ja matka Turun lentokentältä Turun tiedepuistoon kestää alle puoli tuntia. Helsingin moottoritie kulkee vain 400 metrin päässä Joesta.

Autolla
Joen lähistöltä löytyy noin 200 maksullista vieraspysäköintipaikkaa. Lähimpänä Jokea sijaitsevat BioCityn parkkihalli (Joukahaisenkatu 3-5), EduCityn pysäköintialue (Lemminkäisenkatu 22-24) sekä Tahkonaukion pysäköintialue (Lemminkäisenkatu 9). BioCityn parkkihalli on avoinna arkisin normaalisti klo 5.45–17.00 ja tapahtumien yhteydessä pidempään. EduCityn ja Tahkonaukion pysäköintialueet ovat avoinna ympäri vuorokauden. BioCityn parkkihallista pääsee Jokeen sisäkautta nousemalla hissillä BioCityn 1. kerrokseen. Sisäänkäynti Jokeen sijaitsee BioCityn B-päädyssä. EduCityn pysäköintialueelta ja Tahkonaukiolta Joen pääsisäänkäynnin löytää kävelemällä Lemminkäisenkatua Tykistökadun suuntaan.

Bussilla
Lemminkäisenkatua kulkevat linjat 32A, 60 ja 221, joiden Datacity-niminen pysäkki on Vierailukeskus Joen kohdalla. Tykistökadun puolelta kulkevat linjat 32 ja 42, joiden lähin pysäkki on nimeltään Kupittaan asema. Aikataulut sekä lisätietoa pysäkeistä ja reiteistä löytyy Turun seudun joukkoliikenne Fölin nettisivuilta.

Taksilla
Taksilla Jokeen pääsee, kun pyytää kuljettajaa ajamaan Vierailukeskus Jokeen tai osoitteeseen Lemminkäisenkatu 12b. Taksin voi tilata numerosta 02 10041. Lähtiessä Joen aulapalveluita voi pyytää tilaamaan taksin.

Tilausbussilla
Mikäli saavutte Jokeen tilausbussilla, jättää bussi matkustajat Joukahaisenkadulle, josta on lyhyt kävelymatka korttelin läpi vierailukeskuksen sisäpihan puoleiselle ovelle.

Junalla
Helsingistä saapuvat junat pysähtyvät Kupittaan asemalla, josta on pari minuutin kävelymatka Jokeen. Turun päärautatieasemalta kaupungin keskustasta Jokeen on reilun kolmen kilometrin matka. Busseilla 32 ja 42 pääsee päärautatieasemalta ilman vaihtoa Turun tiedepuistoon.