DJ

Huom! Kaikki 4 ja 8 tunnin tilavaraukset eivät ole tällä hetkellä kumppaneiden tai verkkokauppa-asiakkaiden varattavissa. Tilojen saatavuus on yhä näkyvissä, joten varatessasi käytäthän Pyydä tarjous -toimintoa, jolloin Joen myyntipalvelu palaa asiaan. Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä.

Tee tapahtumastasi unohtumaton musiikin voimalla

Haluatko takuuvarman tanssikokemuksen ja unohtumattoman musiikkitunnelman? Tarjoamme yhdessä yhteistyökumppanimme kanssa ammattitaitoisen DJ:n, joka loihtii juuri haluamasi fiiliksen tapahtumaasi.

Anna tapahtumallesi täydellinen äänimaailma ja tilaa ammattitaitoinen DJ, joka saa vieraasi tanssimaan ja nauttimaan musiikista. Joen kumppanin Rajupajan avulla luomme unohtumattoman tunnelman ja varmistamme, että musiikki vastaa täysin toiveitasi.

Tilatessasi DJ-palvelumme saat räätälöidyn musiikkikokemuksen. Voit esittää toiveesi etukäteen ja varmistaa, että juuri sinulle sopiva musiikkityyli ja soittolista toteutuvat. Olipa kyseessä nostalgiset hitit, tämän hetken suosikit tai tietyn teeman mukainen musiikki, DJ luo juuri haluamasi tunnelman.

Ota yhteyttä ja kysy lisää Joen myyntipalvelusta.

Ota yhteyttä

myynti@jokiturku.fi
Puh. 010 315 3000