Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki

Joki on kaikille avoin yritysten, opiskelijoiden ja asiantuntijavieraiden innostava kohtaamispaikka.

1400

6
tilaa

Tuhansia
mahdollisuuksia

Joki – liiketoiminnan ja tieteen showroom

Joki on Turun seudun yritysten, korkeakoulujen ja Turun kaupungin yhteinen vierailukeskus, joka toimii elinkeinoelämän, innovaatioiden ja kaupunkikehityksen näyttelytilana. Joen avulla yrityksillä on niiden koosta riippumatta mahdollisuus esitellä toimintaansa huikeissa puitteissa, konseptilla jota yleensä vain suuryritykset pystyvät hyödyntämään.

Joki sijaitsee Turun tiedepuiston ytimessä, korkeakoulujen ja yritysten keskellä. Se on auki joka arkipäivä, mikä mahdollistaa kävijöiden joustavan tutustumisen showroomissa esillä oleviin yrityksiin sekä erilaisiin vaihtuviin näyttelyihin.

Joki on valmistunut vuonna 2017 ja sen on suunnitellut Arosuo Arkkitehdit. Näyttelyistä vastaa Turku Science Park Oy yhdessä Turun kaupungin kanssa. Kiinteistön omistaa Turun Teknologiakiinteistöt Oy.

Showroom

Vierailukeskus Joen Showroom on immersiivinen ja näyttävä esittelytila, jossa katsoja uppoutuu esitykseen visuaalisen led-seinän ja äänentoiston avulla. 

Turku Futurescapes

Toisessa kerroksessa sijaitseva Turku Futurescapes on omistettu Turun seudun ja kaupunkikehityksen visioiden esittelyyn.

Partner Expo

Partner Expo -tilassa Joen kumppanit voivat esitellä toimintaansa rakentamalla sinne lyhytaikaisen messuosastomaisen näyttelyn.