Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki

Joki on kaikille avoin yritysten, opiskelijoiden ja asiantuntijavieraiden innostava kohtaamispaikka.

Katso täältä ajankohtaiset turvallisuusohjeet. Tutustu turvallisuusohjeisiin

1400

6
tilaa

Tuhansia
mahdollisuuksia

Joki – liiketoiminnan ja tieteen showroom

Joki on Turun seudun yritysten, korkeakoulujen ja Turun kaupungin yhteinen vierailukeskus, joka toimii elinkeinoelämän, innovaatioiden ja kaupunkikehityksen näyttelytilana. Joen avulla yrityksillä on niiden koosta riippumatta mahdollisuus esitellä toimintaansa huikeissa puitteissa, konseptilla jota yleensä vain suuryritykset pystyvät hyödyntämään.

Joki sijaitsee Turun tiedepuiston ytimessä, korkeakoulujen ja yritysten keskellä. Se on auki joka arkipäivä, mikä mahdollistaa kävijöiden joustavan tutustumisen digishowroomissa esillä oleviin yrityksiin sekä erilaisiin vaihtuviin näyttelyihin.

Joki on valmistunut vuonna 2017 ja sen on suunnitellut Arosuo Arkkitehdit. Näyttelyistä vastaa Turku Science Park Oy yhdessä Turun kaupungin kanssa. Kiinteistön omistaa Turun Teknologiakiinteistöt Oy.

Showroom

Showroomissa ovat esillä yhteistyökumppanimme erilaisten videototeutuksien ja kosketusnäyttöjen avulla.

Turku Futurescapes

Toisessa kerroksessa sijaitseva Turku Futurescapes on omistettu Turun seudun ja kaupunkikehityksen visioiden esittelyyn.

Partner Expo

Partner Expo -tilassa Joen kumppanit voivat esitellä toimintaansa rakentamalla sinne lyhytaikaisen messuosastomaisen näyttelyn.