Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Andy McCoy & Sofia Zida -taidenäyttely Vierailukeskus Joessa

Pian Joessa saadaan nauttia taiteesta, kun Andy McCoyn ja Sofia Zidan taidenäyttelyn tulee Vierailukeskus Jokeen 16.9.-30.9.2021

Näyttelyn on innoittanut Andyn ja Sofian yhteiset arvot ja kiinnostuksen kohteet. Heillä on kiinteä henkinen yhteys ja kokevat olevansa toisilleen kuin isä ja tytär, minkälaista yhteyttä Sofia ei ole oikeassa elämässään saanut koskaan kokea.

Andy McCoyn uniikkien taulujen aiheet kumpuavat kaikesta nähdystä, kuullusta ja koetusta. Värikkäistä, moniulotteisista ja yksityiskohtia täynnä olevista maalauksista löytyy runsaasti viittauksia koko Andyn tähänastisesta uskomattomasta elämänkaaresta. Andy on elävä legenda sekä ainutlaatuinen persoona ja taiteilija.

Sofia Zida on itseoppinut taiteilija, sekä muusikko. Kankaalle Zida purkaa surut, ilot, onnistumiset, menetykset, pettymykset, sekä kaiken rakkauden, jota hän kokee värien ja muotojen kautta. Teokset käsittelevät tunteita ja Zidan latinalaistaustaa erityisesti värimaailman kautta. Maalaukset ovat räiskyviä, täynnä vapautta, elämää ja iloa, sekä myöskin surua.

Taidenäyttelyssä ei ole sisäänpääsymaksua. Näyttely sijaitsee Vierailukeskus Joen toisessa kerroksessa vaihtuvien näyttelyiden tilassa.

Näyttely on avoinna 16.-30.9.2021 ma-pe 10-16 ja la-su 12-16.

Lue lisää | Yleistä