Joki on suljettu 27.–28.5. SHIFT Business Festivalin rakentamisen vuoksi. Keskiviikkona 29.5. Joki on avoinna vain SHIFT-lipun ostaneille.

Asiakaspalvelijan työpäivän kruunaa tyytyväinen asiakas

Jokeen on syksyllä ilmestynyt uudet kasvot, kun pitkän linjan asiakaspalvelija Maria Juhala aloitti työnsä Joen aulapalvelupisteellä. Mariaa motivoi työ Tiedepuiston paraatipaikalla, jossa hän pääsee kehittämään kykyjään. Kiireiden keskellä hän muistaa myös rentoutua paljussa, takkatulen ääressä tai metsässä koiran kanssa.

Palveluasiantuntijana työskentelevän Marian löytää Joen aulapalvelupisteeltä, jossa hän opastaa asiakkaita, auttaa kokousasiakkaiden tilaisuuksien kanssa sekä vastaa Joen päivittäisistä juoksevista asioista.

– Minua motivoi tyytyväinen asiakas. Pidän ihmisistä ja tehtävistä, joissa pääsee ratkomaan erilaisia ongelmia, Maria kertoo.

Matkailualaa opiskelleella Marialla on asiakaspalvelukokemusta laidasta laitaan. Kokemusta on tullut kartutettua monenlaisissa tehtävissä vakuutusyhtiöistä matkatoimistoon. Nyt Marian vankka osaaminen tulee tarpeelliseksi Joen asiakkaiden päivittäisissä pulmissa.

– Työ on mukavan monipuolista ja vaihtelevaa. Hyvän työpäivän tekevät pienet mukavat tilanteet, kuten haastavan ongelman ratkaiseminen tai ihan vain ystävällinen hymy, Maria kertoo.

Hyvän työpäivän tekevät pienet mukavat tilanteet, kuten haastavan ongelman ratkaiseminen tai ihan vain ystävällinen hymy.

Vierailukeskuksen aulapalvelupisteessä yhdistyykin monipuolisesti asiakaspalvelun eri puolet, sillä samasta pisteestä palvellaan niin Joen kokousasiakkaita, Werstaslaisia, kuin ohi kulkevia Tiedepuistolaisiakin.

– Kasvaminen ja kehittyminen työssä motivoivat oppimaa uutta. Tiedepuisto on inspiroiva alue, jossa näkee Turun alueen kehityksen aivan paraatipaikalta. Tänne on ilo tulla töihin, kertoo Maria.

Työlle tärkeää tasapainoa tuo rauhoittuminen ja palautuminen vapaa-ajalla. Lasten harrastusten ja koiran lisäksi miesystävä ja hänen kolme lastaan pitävät Marian kiireisenä.

– Ruuhkavuosina vapaa-ajan tekemisestä ei ole pulaa. Luonto on tärkeää vastapainoa arjelle ja koirien kanssa tulee ulkoiltua metsässä. Takkatuli ja palju ovat myös varma resepti rentoutumiseen kiireisen arjen keskellä, Maria nauraa.

Vaikka Vierailukeskus pitää ovensa kiinni joulun yli, ei palveluasiantuntija jää pyörittelemään peukaloitaan. Asiakkaita palvellaan nyt Teknologiakiinteistöjen toimistolta BioCitystä käsin.

– Tervetuloa vierailemaan Jokeen taas tammikuussa, Maria toivottaa.

Vierailukeskus Joki on suljettuna 14.12.2020-3.1.2021.

Lue lisää | Yleistä