Huom! Kaikki 4 ja 8 tunnin tilavaraukset eivät ole tällä hetkellä kumppaneiden tai verkkokauppa-asiakkaiden varattavissa. Tilojen saatavuus on yhä näkyvissä, joten varatessasi käytäthän Pyydä tarjous -toimintoa, jolloin Joen myyntipalvelu palaa asiaan. Vikaa korjataan parhaillaan, pahoittelemme häiriötä.

Biz pureutuu tulevaisuuden haasteisiin

Minkälainen voimavara laaja verkosto on yrityksen toiminnassa? Miksi brändi on niin tärkeä ja minkälaisia hullunrohkeita tekoja tapahtuu kierrätysmaailmassa? Joen asiakaslehti Biz nostaa esille Turun seudun yrityselämän mielenkiintoisia toimijoita ja uusimpia innovaatioita.

Joen asiakaslehti Bizin kolmas numero keskittyy toimijoihin, jotka erottautuvat tekemällä asiat hieman eri tavalla kuin muut. Yritykset ovat joutuneet muuttamaan käytäntöjään hybridiaikaan siirryttäessä. Nyt menestyvät ne, jotka ovat oppineet sopeutumaan ja toimimaan joustavasti.

Uusimmassa numerossa kerrotaan esimerkiksi, minkälainen on karkkimarkkinoiden uutuusralli, miten YK-n ilmastotavoitteet ohjaavat rakennusprojekteja ja minkälaisia muutoksia autoalalla on tapahtumassa. Lehdessä tutustutaan myös vaatteiden kierrätyksen tulevaisuuteen, B2B-markkinoinnin saloihin ja rehellisen ja kunnioittavan työkulttuurin luomiseen. Biz -lehti on saatavilla Vierailukeskus Joesta ja verkossa!

Lue uusin Biz tästä.

Lue lisää | Yleistä