Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Enemmän kuin pelkkä tila – Yhteiskäyttötilat ratkaisevat tyhjien tilojen ongelman

Nykyään yhä useammat yritykset ovat tietoisia ympäristövaikutuksistaan ja ympäristövaikutusten pienentäminen ja mittaaminen ovat trendejä, joihin lähes kaikki yritykset ovat lähteneet mukaan. Yksi tapa pienentää yrityksen tuottamaa ympäristökuormaa on valita yhteiskäyttötilat. Vierailukeskus Joessa yritykset saavat käyttöönsä ensiluokkaiset kokous- ja esittelytilat juuri silloin kun niitä tarvitaan.

Tiloja juuri silloin kun niitä tarvitset

Kokoustilojen yhteiskäyttö vähentää yritysten omien tilojen tarpeita. Lisäksi yhteisissä kokoustiloissa ei tarvitse huolehtia tilojen ylläpidosta eikä kokoustilat ole tyhjillään, silloin kun niitä ei tarvita. Jos kokoustiloja tarvitsee vain satunnaisesti tai kokoustilojen tarve vaihtelee, on järkevää ottaa kokoustila käyttöön tarpeen mukaan, sen sijaan että ylläpitäisi omaa tilaa.

Saamme paljon kyselyjä asiakkailtamme kokoustiloista, ja Joki toimiikin koko Tiedepuiston yhteisenä kokouskeskuksena. Joki sijaitsee Tiedepuiston sydämessä, ja tänne on helppo kokoontua tapahtumiin ja kokouksiin, kertoo Joen yhteisömanageri Carita Varjonen.

Joen kokoustiloista löytyy ensiluokkaiset varustelut niin virtuaali- kuin hybridikokouksille.  Tilan saa helposti käyttöönsä suoraan verkkokaupasta varaamalla ja varauksen yhteydessä tilaisuuteen voi lisätä myös tarjoilut.

Kumppanipakettiin räätälöidyt ratkaisut

Jos tilojen tarve on suurempi, on hyödyllistä yhdistää tilakiintiöt Joen kumppanuuspakettiin. Joen kumppanina saat käyttöösi juuri sen verran tiloja, kun tarvitset, minkä lisäksi kumppanuus tuo mukanaan lukuisia muita etuja. Kumppanipaketit suunnitellaan aina vastaamaan asiakkaan tarpeita, ja muutoksia tehdään sitä mukaa, kun tilojen tai palveluiden tarve muuttuu. Joustavuus mahdollistaa sen, että yrityksellä on käytössään aina riittävä määrä tiloja.

Joessa yrityksillä on mahdollisuus esitellä toimintaansa huikeissa puitteissa, joihin muuten ei välttämättä olisi pääsyä.

Tilojen lisäksi kumppanimme saavat kutsut kuukausittaisiin Joen yritysyhteisön tapahtumiin. Lisäksi Joen kumppanit pääsevät esille Vierailukeskuksen aulassa sijaitseville kosketusnäytöille ja voivat tuottaa omaa materiaalia Joen Showroomin led-seinälle.

Joessa järjestetään myös paljon suurempia tapahtumia, kuten tuotelanseerauksia ja seminaareja.

Kumppanuuteen kuuluu myös tapahtumansuunnittelu. Olemme olleet mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia laivan virtuaalilanseerauksesta musiikkivideon kuvaukseen, Carita kertoo.

Koko Tiedepuiston yhteinen Showroom

Joessa yrityksillä on mahdollisuus esitellä toimintaansa huikeissa puitteissa, joihin muuten ei välttämättä olisi pääsyä. Joen aulan digipöydät mahdollistavat toiminnan esittelyn juuri silloin kun sinulle sopii ja Showroomissa voi viedä asiakkaat virtuaaliselle matkalle, vaikka toiselle puolelle maapalloa.

Showroomissa on järjestetty esimerkiksi virtuaalivierailuita yrityksen tehdastiloihin. Vieraat pääsevät ikimuistoiselle virtuaalimatkalle ja led-seinän avulla esittelyyn voi yhdistää näyttäviä animaatioita ja äänimaailmaa, Carita kertoo.

Joen aulan digipöydät mahdollistavat yrityksen toiminnan esittelyn joustavasti Joen aukioloaikojen puitteissa. Digipöytien avulla Tiedepuistossa liikkuvat pääsevät tutustumaan Joen kumppaneiden ja Joen yritysyhteisön toimintaan myös itsenäisesti. Pöydät ovat käytössä myös Joessa olevien tapahtumien yhteydessä.

Digipöydistä löytyy paljon mielenkiintoista tietoa alueen yritysten toiminnasta ja niiden avulla saa hyvin kokonaiskuvan Tiedepuiston toiminnasta.

Kiinnostuitko Joen toiminnasta? Ole meihin yhteydessä niin kerromme lisää!

Lue lisää | Yleistä