Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Biz tuo esiin tarinat yritysten takaa

Oletko joskus miettinyt miltä tuntuisi, jos paikasta toiseen voisi siirtyä silmänräpäyksessä? Miten kansainvälinen elokuvastudio hyödyttäisi kaikkia Turun kärkialoja, ja miten unelmista voidaan tehdä kannattavaa liiketoimintaa? Bizin uusimmassa numerossa sukelletaan Turun seudun yrityselämän mielenkiintoisiin tarinoihin.

Kaksi kertaa vuodessa ilmestyvä Biz nostaa esille Joen kumppaneiden ja Turun seudun yrityselämän toimintaa. Biz syntyi tarpeesta tuoda esille Joen kumppaneiden toimintaa ja tarjota lukijoille ainutlaatuisia tarinoita yritystoiminnan takaa.

Uusimassa numerossa tutustutaan vene- ja rahtialan toimintaan Finnmasterin ja Meyerin kanssa, pohditaan, miten Awake.ai:n kehittämä tekoäly voi ratkaista maailman rahtiongelmat ja nähdään, miten Werstaasta toimintansa aloittanut Loikka.io on kasvanut merkittäväksi toimijaksi Turun seudulla. Numerossa tutustutaan myös Turku Business Regionin Experience Turku -kärkialaan, jonka tavoitteena on saada Turun seudulle merkittäviä kansainvälisiä elokuvatuotantoja.

Lue uusin Biz tästä.

Lue lisää | Yleistä