Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joen juhlavat pikkujoulut

Pikkujoulut Turussa

Pikkujoulut ovat monille vuoden kohokohta, ja niiden järjestäminen vaatii huolellista suunnittelua. Turussa sijaitseva Joki tarjoaa täydelliset puitteet juhlaville pikkujouluille, olipa kyseessä sitten yrityksen henkilöstöjuhla tai asiakastilaisuus. Monipuoliset tilat ja palvelut takaavat, että jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen.

Joki on kokous- ja tapahtumakeskus, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tiloja ja palveluita. Tilamme ovat muokattavissa juuri sinun tarpeidesi mukaan, ja voimme luoda tilaisuuteesi juuri oikean tunnelman. Oli kyseessä virallinen juhla tai rento illanvietto, meiltä löydät kaiken tarvittavan.

Monipuoliset tilat juhlien järjestämiseen

Joki tarjoaa useita erilaisia tiloja, jotka soveltuvat erinomaisesti pikkujouluihin. Voit valita tilan, joka parhaiten sopii tilaisuutesi luonteeseen ja osallistujamäärään. Suuremmat tilaisuudet voidaan järjestää auditorioissamme ja saleissamme, kun taas pienemmät juhlat sopivat hyvin intiimeihin kokoustiloihimme.

Erityisesti edustustilamme ja saunatilamme ovat suosittuja pikkujoulupaikkoja. Näissä tiloissa voit nauttia upeista näkymistä yli Turun kattojen ja rentoutua ulkoporealtaassa. Tilat tarjoavat täydellisen yhdistelmän ylellisyyttä ja mukavuutta, mikä tekee pikkujouluistasi unohtumattomat.

Herkkutarjoilut ja juomapalvelut

Juhlien tarjoilut ovat olennainen osa onnistunutta tilaisuutta. Kautta saat catering-palvelut, jotka kattavat kaiken pienistä kokouksista koko päivän seminaareihin ja juhliin. Voit valita monipuolisista menuistamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivat herkut. Tarjoamme myös erikoisuuksia, kuten donitsiseinän ja popcornikoneen, jotka tuovat hauskan lisän juhliisi.

Juomapuolesta huolehtii drinkkibaari, joka voi toimia joko aulatilassa tai osana osallistavaa drinkkikoulua. Ammattitaitoiset baarimikkomme valmistavat herkullisia cocktaileja, jotka kruunaavat juhlatunnelman. Voit myös valita kahvimopon, joka tuo vastapaahdetun kahvin suoraan juhliisi.

Koristelu ja tunnelma

Juhlien tunnelma syntyy pienistä yksityiskohdista. Joen yhteistyökumppanin kautta saat kauniit tapahtumakukat, jotka tuovat juhlavuutta ja somistavat ympäristöä. Yhteistyökumppanimme Bloomworksin avulla voit luoda tilaisuuteesi juuri oikeanlaisen kukkakokonaisuuden.

Värivalot ovat toinen helppo tapa luoda oikea tunnelma juhliisi. Voit valita tilaisuuteesi sopivat värit ja valaistuksen, joka korostaa tilan parhaita puolia ja luo halutun ilmapiirin. Näillä pienillä yksityiskohdilla teet pikkujouluistasi unohtumattomat.

Erikoisohjelmat

Jos haluat tarjota vieraillesi jotain erityistä, meillä on useita erikoisohjelmia ja aktiviteetteja, jotka tekevät juhlistasi ainutlaatuiset. Voit esimerkiksi valita Joen Showroomiin rakennettavan kasinon, joka on ainutlaatuinen lisä henkilöstöpäiville, tiimipäiville tai yritystapahtumille.

Valokuvaus ja videointi

Juhlien muistot säilyvät parhaiten valokuvien ja videoiden avulla. Meidän tilamme tarjoavat upean ympäristön valokuville ja videoille. Erilaisissa tiloissamme on helppoa ottaa tapahtumakuvien lisäksi myös yksilökuvia, jotka jäävät muistoksi juhlistasi.

Voit myös hyödyntää ammattitaitoisten valokuvaajiemme ja videokuvaajiemme palveluita, jotka tallentavat juhlatunnelman ja tärkeät hetket. Näin voit keskittyä nauttimaan juhlista, kun ammattilaiset huolehtivat muistojen tallentamisesta.

Yhteenveto

Joki tarjoaa täydelliset puitteet unohtumattomille pikkujouluille. Joen monipuoliset tilat ja palvelut takaavat, että jokainen tilaisuus on ainutlaatuinen ja ikimuistoinen. Oli kyseessä suuri yritysjuhla tai pienempi yksityistilaisuus, meiltä löydät kaiken tarvittavan onnistuneiden juhlien järjestämiseen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivat pikkujoulut. Ammattitaitoinen tiimimme auttaa sinua kaikissa järjestelyissä ja varmistaa, että tilaisuutesi sujuu moitteettomasti. Tervetuloa viettämään ikimuistoisia pikkujouluja Joella!

Lue lisää | Yleistä