Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joen kumppanit ja yritysyhteisö kohtaavat Joki-kahveilla

Vierailukeskus Joessa alkaa uusi verkostoitumistapahtuma Joki-kahvit, jossa Joen kumppanit ja yritysyhteisö kohtaavat rennosti aamukahvin ja tuoreiden croissanttien merkeissä.

Joen verkosto kasvoi tämän vuoden alussa noin 200 jäsenellä, kun Teknologiakiinteistöjen toimitila-asiakkaista tuli Joen yritysyhteisön jäseniä, joten mikä olisikaan parempi tapa tutustua uusiin ihmisiin kuin yhteiset aamukahvit Joen aulassa. Samalla on mahdollista tutustua Joen tiloihin ja palveluihin sekä juuri lanseerattuun Showroomiin.

– Toivomme, että Joki-kahvit tuovat vaihtelua, kontakteja ja ideoita verkostomme jäsenille. Joki on kaikkien Turun seudun yritysten yhteinen kohtaamispaikka, joten on luontevaa, että alueen kärkiyritykset tapaavat säännöllisesti siellä, kertoo Teknologiakiinteistöjen yhteisöpäällikkö Carita Varjonen.

Joki-kahveja tullaan järjestämään lähes kuukausittain, jonka lisäksi Joen verkosto kohtaa Joki Forum -aamiaisseminaareissa. Seuraava Joki Forum järjestetään 8.2. Siellä on teemana talouskehitys ja puhujana TV:stä tuttu Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu.

Haluatko mukaan Joen verkostoon? Ota yhteyttä täyttämällä alla oleva lomake:

Lue lisää | Kumppanit