Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joen laajennusosan ovet avautuvat Eurooppa-foorumille

Joen syksy lähtee käyntiin komeasti! Laajennusosa, joka on nimetty Lähteeksi, avautuu syyskuun alussa DataCityn 2. kerroksessa. Varaslähdön ottaa Turun Eurooppa-foorumi, joka levittäytyy koko Jokeen ja antaa tulikasteen myös uusille tiloille. Eurooppa-foorumi järjestetään 29.-31.8. – Joessa tapahtuu torstaina ja perjantaina.

Turun Eurooppa-foorumi on kaikille avoin, maksuton tapahtuma, joka järjestetään pääasiassa Vähätorin ja pääkirjaston alueella. Foorumin tarkoituksena on edistää avointa, tutkittuun tietoon perustuvaa Eurooppa- ja Euroopan unioni -aiheista keskustelua kansalaisten ja päättäjien kesken.

Jokeen kokoontuu Eurooppa-foorumin talouspäivien merkeissä nimekäs joukko asiantuntijoita puimaan muun muassa EU:n sisämarkkinoita, kilpailukykyä, teknologiaa ja epävarmuuden aikoja. Arvovaltaa ja asiantuntijuutta huokuva kansainvälinen osanottajajoukko koostuu kutsuvieraista niin politiikan kuin akateemisen maailmankin piiristä ja luvassa on varmasti intensiivinen ja mielenkiintoinen loppuviikko.

Lue lisää | Yleistä