Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joen tapahtumapalvelut Turku

Monipuoliset tilat erilaisiin tapahtumiin

Turku on tunnettu monista tapahtumapaikoistaan, mutta harva tarjoaa yhtä monipuolisia ja muokattavia tiloja kuin Joki. Meillä voit järjestää niin pienet kokoukset kuin suuret seminaarit ja iltajuhlat. Tilamme ovat helposti muokattavissa virallisesta rentoon tai arkisesta juhlavaan, mikä tekee niistä täydellisiä monenlaisiin tilaisuuksiin.

Joen tiloihin kuuluu muun muassa kaksi auditoriota, kaksi tasalattiasalia ja yli 30 erilaista kokoustilaa. Jokainen tila on suunniteltu tarjoamaan parhaan mahdollisen kokemuksen, olipa kyseessä sitten neljän hengen neuvotteluhuone tai 50 hengen workshop-kerros. Lisäksi meillä on kaksi näyttävää edustus- ja saunatilaa, joissa voit rentoutua ja nauttia upeista näkymistä yli Turun kattojen.

Laadukkaat catering-palvelut

Yksi tärkeimmistä osista onnistunutta tapahtumaa on laadukas tarjoilu. Joen kautta saat catering-palvelut kaikkiin tilaisuuksiin, pienemmistä kokouksista koko päivän seminaareihin ja juhliin. Tarjoamme monipuolisen valikoiman herkullisia ruokia ja juomia, jotka tekevät vaikutuksen vieraisiisi.

Erityisen suosittu on Kahvimopo, joka tuo vastapaahdetun kahvin suoraan Tiedepuiston sydämeen. Lisäksi voit valita drinkkibaarin, joka toimii aulatilassa tai osallistavana drinkkikouluna tiimipäivien tai henkilöstöpäivien iloksi. Näin varmistat, että tapahtumasi tarjoilut ovat aina korkealaatuisia ja mieleenpainuvia.

Moderni tapahtumatekniikka

Tekniikka on olennainen osa nykyaikaista tapahtumaa. Kautta saat kaiken tarvittavan esitystekniikan vuokrauksesta ohjelmaan. Rajupajan kautta järjestät tapahtumaasi kaiken tarvittavan tekniikan, jotta esitykset ja puheet sujuvat moitteettomasti.

Tilamme ovat varustettuja nykyaikaisella audiovisuaalisella tekniikalla, joka takaa korkealaatuisen äänen ja kuvan. Tämä tekee tiloistamme erinomaisen valinnan niin live- kuin virtuaalitapahtumille. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden valokuvaukseen ja videointiin, jotta voit tallentaa tärkeät hetket ja jakaa ne myöhemmin.

Inspiroiva ympäristö ja fasilitointi

Joki ei ole pelkästään tapahtumapaikka, vaan myös inspiroiva ympäristö, joka kannustaa luovuuteen ja innovaatioihin. Tilat ovat suunniteltu niin, että ne tukevat vuorovaikutusta ja yhteistyötä. Tämä tekee niistä ihanteellisia paikkoja yritysten, opiskelijoiden ja asiantuntijavieraiden kohtaamisille.

Fasilitaattorin avulla tapahtumalle luodaan selkeät tavoitteet, joiden pohjalta tapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan niin, että tavoitteet myös saavutetaan. Tämä varmistaa, että tapahtumasi on paitsi onnistunut myös tuottava ja tavoitteellinen.

Erikoispalvelut ja lisäarvoa tapahtumaasi

Joki tarjoaa myös useita erikoispalveluita, jotka tekevät tapahtumastasi ainutlaatuisen. Voit esimerkiksi valita värivalot, joilla luot tilaisuuteesi juuri oikean tunnelman. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden järjestää drinkkibaari, donitsiseinä tai popcornkone, jotka tuovat hauskaa ja rentoa lisäarvoa tapahtumaasi.

Jos kaipaat jotain erityistä, Joki-fillari on täydellinen lisä kesäiseen tapahtumaan. Lisäksi Showroomiin rakennettava kasino on ainutlaatuinen lisä esimerkiksi henkilöstöpäiville, tiimipäiville tai yritystapahtumille. Näin varmistat, että tapahtumasi on aina mieleenpainuva ja erilainen.

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki

Joki on Turun seudun yritysten, korkeakoulujen ja Turun kaupungin yhteinen vierailukeskus, joka toimii elinkeinoelämän, innovaatioiden ja kaupunkikehityksen näyttelytilana. Avulla yrityksillä on niiden koosta riippumatta mahdollisuus esitellä toimintaansa huikeissa puitteissa, konseptilla jota yleensä vain suuryritykset pystyvät hyödyntämään.

Joki sijaitsee Turun tiedepuiston ytimessä, korkeakoulujen ja yritysten keskellä. Se on auki joka arkipäivä, mikä mahdollistaa kävijöiden joustavan tutustumisen showroomissa esillä oleviin yrityksiin sekä erilaisiin vaihtuviin näyttelyihin. Näin varmistamme, että vierailusi on aina inspiroiva ja informatiivinen.

Lue lisää | Yleistä