Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Tyylikkäät pikkujoulut

Valitse täydellinen tila juhliisi

Kun suunnittelet tyylikkäitä pikkujouluja, tilan valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä. Meillä on yli 30 erilaista kokoustilaa, jotka sopivat erinomaisesti niin pieniin kuin suuriinkin tilaisuuksiin. Jokainen tila on ainutlaatuinen, joten voit valita juuri sinun tapahtumaasi parhaiten sopivan vaihtoehdon. Tilamme ovat muokattavissa virallisesta rentoon ja arkisesta juhlavaan, joten voit luoda juuri haluamasi tunnelman.

Edustustilamme tarjoavat upeat näkymät yli Turun kattojen ja mahdollisuuden rentoutua ulkoporealtaassa. Näissä tiloissa arkiset asiat unohtuvat ja mieli tuulettuu, mikä tekee niistä täydellisen valinnan pikkujouluihin. Lisäksi tilamme ovat varustettu nykyaikaisella esitystekniikalla, joka takaa onnistuneen tapahtuman.

Tarjoilut jokaiseen makuun

Tarjoilut ovat olennainen osa onnistuneita pikkujouluja. Joen kautta saat catering-palvelut, jotka kattavat kaiken pienistä kokouksista koko päivän seminaareihin ja juhliin. Voit valita monipuolisesta valikoimastamme juuri sinun tilaisuuteesi sopivat herkut. Oli kyseessä sitten perinteiset jouluruoat tai modernimmat makuelämykset, meiltä löydät kaiken tarvittavan.

Erityistä tunnelmaa tuovat myös drinkkibaari ja osallistava drinkkikoulu, jotka ovat loistavia lisäyksiä tiimipäiviin tai henkilöstöpäiviin. Näiden avulla vieraat voivat nauttia juomiaan ja oppia samalla uusia taitoja. Lisäksi donitsiseinä ja popcornikone tuovat hauskan ja näyttävän lisän tarjoilupisteisiin.

Luova ja monipuolinen ohjelma

Ohjelma on tärkeä osa pikkujouluja, ja meillä on tarjolla monipuolisia vaihtoehtoja, jotka tekevät tilaisuudestasi unohtumattoman. Voit valita esimerkiksi ammattitaitoisen DJ:n, joka loihtii juuri haluamasi fiiliksen tapahtumaasi. Live musiikki, olipa kyseessä bändi tai yksittäinen muusikko, nostaa tapahtuman uudelle tasolle.

Jos haluat jotain erityistä, kasino on ainutlaatuinen lisä esimerkiksi henkilöstöpäiville tai yritystapahtumille. Lisäksi värivalot ja tapahtumakukat luovat tilaisuuteesi juuri oikean tunnelman. Näiden avulla voit somistaa ympäristöä ja tuoda juhlavuutta tapahtumaasi.

Tekniikka ja fasilitointi

Onnistuneen tapahtuman takaamiseksi tarjoamme kattavat tapahtumatekniikan palvelut. Rajupajan kautta saat kaiken esitystekniikan vuokrauksesta ohjelmaan. Näin voit varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan ja tekniset yksityiskohdat ovat kunnossa.

Fasilitaattorin avulla tapahtumalle luodaan selkeät tavoitteet, joiden pohjalta tapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan. Tämä takaa, että tavoitteet myös saavutetaan ja tilaisuus on onnistunut. Lisäksi tarjoamme valokuvaus- ja videointipalvelut, joiden avulla voit tallentaa tapahtuman tärkeimmät hetket ja luoda upeita muistoja.

Helppo saapuminen ja joustavat tilat

Vierailukeskus Joki sijaitsee Turun tiedepuiston ytimessä, korkeakoulujen ja yritysten keskellä. Alueen liikenneyhteydet ovat erinomaiset, joten saapuminen on helppoa. Tämä tekee Joesta ihanteellisen paikan järjestää pikkujoulut, sillä vieraat pääsevät paikalle vaivattomasti.

Tilamme taipuvat suurista livetapahtumista pienempiin yksityistilaisuuksiin sekä laadukkaan virtuaali- tai hybriditilaisuuden tuotantopaikaksi. Tämä joustavuus mahdollistaa erilaisten tilaisuuksien järjestämisen ja takaa, että löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan.

Yhteenveto

Tyylikkäiden pikkujoulujen järjestäminen on helppoa, kun valitset oikean tilan, tarjoilut ja ohjelman. Monipuoliset tilat ja palvelut tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia, jotka tekevät tilaisuudestasi unohtumattoman. Olipa kyseessä sitten pieni kokous tai suuri juhla, meiltä löydät kaiken tarvittavan onnistuneen tapahtuman järjestämiseen.

Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivat pikkujoulut. Ammattitaitoinen tiimi auttaa sinua kaikissa järjestelyissä ja varmistaa, että tilaisuus sujuu moitteettomasti. Tervetuloa viettämään ikimuistoisia pikkujouluja Joella!

Lue lisää | Yleistä