Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

 Joen yritysyhteisö kohtasi laineilla

Toukokuussa Joen yritysyhteisö kohtasi hieman normaalista poikkeavissa merkeissä, sillä 11.5. lähes satahenkinen ryhmä suuntasi Viking Linen ja Joen tarjoamalle piknik-risteilylle.

Risteily alkoi yhteisellä meriaamiaisella, jonka jälkeen kuultiin Joen, Teknologiakiinteistöjen ja Werstaan sekä Joen kumppaniyritys Viking Linen kuulumisia Viking Gloryn uutuuttaan hohtavissa kokoustiloissa. Rennon ohjelman kohokohta oli näyttelijä ja juontaja Lorenz Backmanin luento sanattoman viestinnän merkityksestä ja keinoista.

Valovoimainen Backman opasti kuulijoita siinä, miten sanaton viestintä tehostaa puheen merkitystä ja voimaa ja lataa tilanteeseen lisää tunteita sekä siihen, miten esiintymisjännitys koskettaa meistä jokaista – jopa ihmisiä, jotka esiintyvät työkseen.

Esitysten jälkeen vuorossa oli Maarianhaminassa tapahtunut laivan vaihto ja VIP-ostoksia Viking Gracen tax freessä. Sitten siirryttiin buffet-ruokailuun ja loppuristeilyn ajan ihmiset seurustelivat vapaasti laivan ohjelmasta nauttien.

Risteily sai paljon kiitosta Joen yritysyhteisöltä ja mahdollisuus tavata ihmisiä ajan kanssa otettiin ilolla vastaan verkostoon kuuluvissa yrityksissä.

– Digitaalisuus on helpottanut yhteydenpitoamme, mutta mikään ei korvaa kohtaamisia kasvokkain. Meri on upea ympäristö tavata asiakkaita ja antaa aikaa kohtaamisille, joiden tavoitteena on helpottaa päivittäistä tekemistä ja yhteydenpitoa toisiimme. Vinkkinä uusille kasvoille sanoisin, että kannattaa olla ihmisiin tutustumisessa oma-aloitteinen – varsinkin jos ihmiset ovat vieraita, sanoo Joen kumppanuuksista vastaava Teknologiakiinteistöjen yhteisöpäällikkö Carita Varjonen.

Haluatko mukaan Joen yritysyhteisöön?

Lue lisää | Kumppanit