Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joessa nähdään nyt punaista

Joen ovet on jälleen avattu ja kumppaniyritykset ovat entistäkin vahvemmin mukana toiminnassa. Yksi uusimmista jäsenistä on Viking Line. Kumppanuuden tavoitteita avaa myyntipäällikkö Katri Paavilainen.

Hei Katri! Mitä kuuluu?

Juuri nyt kuuluu varsin hyvää. Kevään vaikeimmat hetket ovat helpottaneet. Mieli on vahvasti tässä hetkessä ja työn osalta tottakai myös jo loppuvuodessa.

Vaikka monessa alueen yrityksessä sinut jo tunnetaankin, niin kerro vähän taustastasi.

Totta tosiaan, olen aina tehnyt myyntitöitä alueen yritysten parissa. Ensin 15 vuotta yrittäjänä, sen jälkeen samalla yrittäjän mentaliteetilla Printworksissä ja nyt useamman vuoden Viking Linella. Vastuualueeni kattaa Turun seudun ja Satakunnan ja toimistopäivät ovat harvassa. Omalle luonteelleni ja vahvuuksilleni tämän tyyppinen työ on juuri se oikea.

Miksi Viking Line liittyi Joen kumppaniksi?

Meihin teki vaikutuksen, kuinka paljon talousalueen yrityksiä on mukana Joen toiminnassa. Toimialakirjo on laaja, samoin yritysten kokoluokka. Näemme kumppanuudessa erinomaisen mahdollisuuden rakentaa edelleen omaa verkostoamme ja samalla kertoa kiinnostavista mahdollisuuksista Viking Linen palveluiden parissa. Kehitämme aktiivisesti yrityspalveluitamme ja uskon, että uusia ideoita voi tulla myös suorasta kontaktista toisten kumppaniyritysten kanssa.

Meihin teki vaikutuksen, kuinka paljon talousalueen yrityksiä on mukana Joen toiminnassa. 

Mitä kumppanuus edellyttää teiltä?

Kuten missä tahansa toiminnassa, mitä enemmän siihen panostaa, sitä hyödyllisempää siitä tulee. Olemme vielä yhteistyön alussa ja korona pysäytti suunnitelmat tilapäisesti. Mutta tulemme panostamaan kumppanuuteen ja ensivaiheessa esimerkiksi päivittämään näkyvyyttämme showroomissa. Lisäksi tulemme olemaan mukana Joen kumppanitapahtumissa ja hyödyntämään näyttäviä tiloja myös omissa tapahtumissamme. Meillähän on paljon toimintaa ja tilaisuuksia myös maissa.

Millaiset asiat korostuvat yritystilaisuuksien järjestämisessä?

Jos jätetään kevään poikkeustila pois laskuista, niin vastuullisuus, tehokas ajankäyttö ja tekniikka. Näihin kaikkiin osa-alueisiin panostamme laivoillamme paljon. Lisäksi laiva tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden irrottautua perusrutiineista ja katsella maailmaa uudesta kulmasta. Joen kumppanuus avaa meille nyt mahdollisuuden täydentää yrityspalveluitamme maissa ja tehdä myös yhteistyötä Joen tapahtumatiimin kanssa. 

Kerro jotain itsestäsi mitä todennäköisesti suurin osa sinut tuntevista ei tiedä.

Kevään aikana olen kaivanut jälleen golfmailat esille 20 vuoden tauon jälkeen:)

Jatka lopuksi lausetta: Suosittelen Joen kumppanuutta, koska…

Suosittelen Joen kumppanuutta sillä se tuo hienosti esille alueen yritysten toimintaa ja monia innovaatioita mitä tämän elinkeinoalueen yritykset ovat kehittäneet. Joki luo myös hyvät puitteet verkostoitumiselle.

Lue lisää | Kumppanit