Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joki avautuu pienille kokouksille 1.6.

Kesäkuusta alkaen Joessa on mahdollista järjestää pieniä tapahtumia suurilla etäisyyksillä. Syksyllä taas luvassa on entistäkin paremmat puitteet virtuaalitapahtumien järjestämiseen.

Kokoontumisrajoitusten lieventyessä koskemaan vain yli 50 hengen tilaisuuksia, avataan myös Joki pienten tapahtumien käyttöön 1.6. alkaen. Joen ovet pysyvät kuitenkin yhä suljettuina muilta kuin kokousvierailta, joten kiinteistön läpi kulkeminen ei edelleenkään ole mahdollista. Rajoittamalla sisäänpääsy vain kokousasiakkaille, varmistetaan, ettei lähikontakteja pääse syntymään eikä kiinteistössä ole samanaikaisesti yli 50 ihmistä.

Joessa suositellaan noudatettavaksi tarkasti hallituksen ohjetta kahden metrin etäisyyden säilyttämisestä ihmisten välillä. Koska tilaa on Joessa paljon, tarjoaa Joki turvallisen vaihtoehdon välttämättömien kokousten järjestämiseen.

– Joki on Turun alueen suurin kokouskeskus, mikä mahdollistaa turvallisen liikkumisen tiloissa ilman lähikontakteja. Joen isot tilat, kuten Cave-teatteri, taipuvat myös pienempiin kokouksiin, jolloin turvaväleistä huolehtiminen onnistuu helposti. Hyvä vaihtoehto Teknologiakiinteistöjen asiakkaiden ja Joen kumppaneiden järjestämille tapahtumille on myös ElectroCityssä sijaitseva edustustila Circus. Siellä on mahdollista käyttää värikkäiden kokoustilojen lisäksi valtavaa terassia, josta on huikeat näkymät yli Turun kattojen, kertoo Teknologiakiinteistöjen asiakkuuspäällikkö Carita Varjonen.

Kokousvieraiden turvallisuuden parantamiseksi tiloihin tuodaan käsidesejä ja kokousvedet tarjoillaan kannujen sijaan pulloista. Myös tilojen siivousta tehostetaan kesäkuun alusta alkaen.


Etätapahtumissa kannattaa panostaa viimeisteltyyn ympäristöön ja toimivaan tekniikkaan, sanoo Teknologiakiinteistöjen asiakkuuspäällikkö Carita Varjonen.


Älä isännöi virtuaalitapahtumaa kotoa

Täysin suljettu Joki ei ole poikkeusolojenkaan aikana ollut, sillä siellä on järjestetty virtuaaliseminaareja ja kuvattiinpa siellä yksi mainoskin.

Joki toimii erilaisissa etätapahtumissa erinomaisesti, sillä viimeistelty ympäristö, hyvä äänentoisto ja valot antavat tapahtumille vakuuttavan ja asiantuntevan vaikutelman.

– Joki toimii erilaisissa etätapahtumissa erinomaisesti, sillä viimeistelty ympäristö, hyvä äänentoisto ja valot antavat tapahtumille vakuuttavan ja asiantuntevan vaikutelman. Olen itsekin kevään aikana osallistunut useisiin virtuaalitapahtumiin ja jos jonkun vinkin voisin niiden järjestäjille antaa, on se se, ettei kannata isännöidä seminaareja kotoa käsin. Koti, niin ihana kuin se onkin, luo helposti myös kotikutoisen fiiliksen ja latistaa katsojien tunnelman, Carita jatkaa.

Syksyksi Jokeen on luvassa entistäkin paremmat puitteet virtuaalitapahtumien järjestämiselle, sillä parhaillaan tiloihin suunnitellaan kevyttä studiovarustusta. Sitä ennen etätapahtumissa kannattaa hyödyntää RajuLiven palveluita.

Heinäkuussa Joki pidetään edellisten vuosien tapaan kokonaan suljettuna. Mikäli epidemiatilanne sen sallii, normaaliin aukioloon palataan lomien päätyttyä elokuun alussa.

Haluatko järjestää tapahtuman Joen tiloissa? 

Ota yhteyttä Joen myyntipalveluun:

Puh. 010 315 3000 (klo 9-16 arkisin)

S-posti: myynti@jokiturku.fi

Lue lisää | Yleistä