Joki on suljettu 27.–28.5. SHIFT Business Festivalin rakentamisen vuoksi. Keskiviikkona 29.5. Joki on avoinna vain SHIFT-lipun ostaneille.

Joki ei jäädy

Handelsbanken on Joen aktiivinen kumppaniyritys jo usean vuoden ajalta. Jututimme Family Office Banker Christa Saarelmaa kokemuksista ja saimme myös kehitysideoita tulevaisuuteen.

Hei Christa, mitä kuuluu?
Jos jätetään korona hetkeksi pois laskuista, niin kiitos oikein hyvää.

Kerro tarkemmin työstäsi.
Olen ollut Handelsbankenissa pian jo seitsemän vuotta. Palvelen Turun talousalueen pk-yrittäjiä sijoituspuolen asioissa Family Office Bankerin roolissa. Lisäksi vastaan Turun Handelsbankenin tapahtumien järjestämisestä ja organisoinnista. Näissä merkeissä Joesta onkin kehittynyt meille tärkeä paikka kohdata asiakkaitamme ja saada myös uusia.

Millainen on hyvä asiakastapahtuma?
Kyllä kaikki lähtee kohderyhmää puhuttelevasta sisällöstä. Kun pyydät ihmisten aikaa, vastineen pitää olla sen arvoista. Tottakai myös käytännön järjestelyjen pitää toimia ja osallistujille jäädä positiivinen muistijälki.

Kerro esimerkki tällaisesta onnistumisesta.
Joessa olemme kokeneet lukuisia onnistumisia, mutta nostetaan esille vaikka Asuntosijoittaja-iltamme. Tiesimme, että aihe kiinnostaa ja odotimme noin 50 osallistujaa, mutta lähes 200 osallistujaa yllätti iloisesti. Tapahtumassa oli hyvä kiinnostava agenda ja lisäksi käytännön järjestelyt Joessa sujuivat erittäin hyvin.

Mitkä ovat suurimmat edut Joki-kumppanuudesta?
Lyhyesti sanottuna verkostoituminen ja huipputilat. Tietysti mistä tahansa jäsenyydestä saa irti juuri niin paljon, kuin siihen on valmis panostamaan. Juuri tällä hetkellä isojen tilaisuuksien järjestäminen ei onnistu, mutta pienempiä voidaan edelleen suunnitella ja korona-aikaan olemme hyödyntäneet toista neuvottelutilaa Joesta kun olemme tarvinneet suurempia tiloja käyttöön turvavälien lisäämiseksi. Lisäksi Joki-kumppanuus tuo mukanaan varsin laajan paikallisen yritysverkoston. Haluamme olla aktiivinen tekijä tässä porukassa ja auttaa osaamisellamme Turun talousalueen yrittäjiä ja yrityksiä.

Miten kehittäisit Joen toimintaa?
Yksi käytännön juttu on pysäköinti, joka on mietityttänyt muutamia tilaisuuksissa kävijöitämme. Joen lisäpalvelua kuvaajan hyödyntämisestä tapahtumien tallentamisessa ja kuvien jakamisessa vieraille voisi mainostaa enemmän. Lisäksi kiinnostavaa olisi kuulla ja oppia muiden onnistuneista tilaisuuksista ja mahdollisesti hyödyntää hyviä malleja toimintaan.

Kerro jotain itsestäsi mitä todennäköisesti suurin osa sinut tuntevista ei tiedä.
Kaikki eivät ehkä tiedä, että olen palloilunainen. Pelaan salibandya 2 divarissa ja myös jääkiekko on kuulunut harrastuksiini nuorena.

Jatka lopuksi lausetta: Suosittelen Joen kumppanuutta, koska…
…Joki tarjoaa erittäin monipuoliset tilat kaiken kokoisiin tilaisuuksiin ja asiakaskohtaamisiin. Lisäksi arvostan kovasti Joki-tiimin aktiivista ja henkilökohtaista palvelua.

Lue lisää | Kumppanit