Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joki: Tapahtumakeskus Turun sydämessä

Turun tapahtumien sydämessä

Turku on tunnetusti kulttuurin ja historian linnake, ja samalla se toimii modernin tapahtumakattauksen keskipisteenä. Tapahtumakeskuksemme sijaitsee kaupungin keskustassa, tarjoten laajan kirjon tiloja ja palveluja eri tyyppisiin tapahtumiin. Olitpa järjestämässä intiimiä kokousta tai suurta juhlaa, meiltä löytyy sopiva ratkaisu kaikkiin tarpeisiisi.

Tilamme ovat muunneltavia ja soveltuvat niin virallisiin kuin rennompiinkin tilaisuuksiin. Tarjoamme ympäristön, joka vaihtelee arkisesta juhlavaan, ja ammattitaitoinen henkilökuntamme varmistaa, että tapahtumasi sujuu suunnitelmien mukaan. Keskustan sijaintimme tekee meistä houkuttelevan ja saavutettavan paikan niin paikallisille kuin kauempaa tuleville vieraille.

Monipuoliset tilojen ja palveluiden valikoimat

Tapahtuman järjestäjänä tiedät, että jokainen yksityiskohta on tärkeä. Meiltä saat kattavan valikoiman palveluita, jotka varmistavat tapahtumasi onnistumisen. Catering-palvelumme hemmottelee vieraitasi makuelämyksillä, ja tapahtumatekniikkamme varmistaa, että esityksesi ovat selkeitä ja kuuluvat joka nurkkaan.

Fasilitaattorimme auttavat sinua asettamaan selkeät tavoitteet tapahtumallesi, ja kuvaus- sekä videointipalvelumme ikuistavat tärkeät hetket. Tarjoamme myös erikoispalveluita, kuten kahvimopoja tai donitsiseiniä, jotka lisäävät tapahtumaasi ainutlaatuista tunnelmaa. Tavoitteenamme on tarjota kokonaisvaltaisia ratkaisuja, jotka tekevät tapahtumastasi unohtumattoman.

Yritysyhteistyö ja verkostoitumisen mahdollisuudet

Keskuksemme toimii alueen yritysten yhteisenä kohtauspaikkana, jossa kumppanit voivat esitellä toimintaansa ja hyötyä laajasta verkostostamme. Tämä verkosto on rakennettu tukemaan yritysten menestystä ja kasvattamaan niiden näkyvyyttä. Meillä järjestetyt tapahtumat tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden verkostoitua ja solmia uusia liikesuhteita.

Joen Showroom on inspiroiva tila, jossa yritykset voivat esitellä innovaatioitaan ja saavutuksiaan. Partner Expo -tilamme mahdollistaa lyhytaikaisten näyttelyiden järjestämisen, jolloin kumppanimme voivat tuoda esiin osaamistaan ja tuotteitaan. Keskuksemme on suunniteltu edistämään yritysten kasvua ja menestystä.

Elämyksiä ja innovatiivisuutta

Keskuksemme on enemmän kuin pelkkä tapahtumapaikka; se on vuorovaikutteinen ympäristö, joka innostaa ja yhdistää ihmisiä. Tarjoamme monipuolisia tiloja, jotka soveltuvat loistavasti live-, virtuaali- ja hybriditapahtumiin. Modernit auditoriomme ja salimme on varustettu uusimmalla tekniikalla, mikä mahdollistaa monenlaiset tapahtumat seminaareista konsertteihin.

Edustustilamme tarjoavat upeat puitteet Turun ylle ja ovat ihanteellisia tilaisuuksiin, jotka halutaan jättävän kestävän vaikutuksen. Innovatiivinen ympäristömme ja asiantunteva tiimimme takaavat, että tapahtumasi ei ole vain onnistunut, vaan se jää myös mieliin.

Tutustu tiloihimme virtuaalisesti

Ymmärrämme, että ennen päätöksentekoa haluat tutustua tiloihimme ja palveluihimme perusteellisesti. Siksi tarjoamme virtuaalikierroksen, jonka avulla voit katsastaa tilamme ja mahdollisuutemme omalta laitteeltasi. Virtuaalikierros antaa sinulle kattavan kuvan siitä, mitä voimme tarjota, ja auttaa sinua suunnittelemaan tapahtumasi yksityiskohtia myöten.

Käytä hyväksesi virtuaalikierrosta ja näe, miten tilamme voivat toimia tapahtumasi näyttämönä. Asiantunteva henkilökuntamme on valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja auttamaan sinua luomaan unohtumattoman tapahtuman Turun keskustassa.

Lue lisää | Yleistä