Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joki-tapahtumatilat: Drinkkibaari ja jokifillari

Elämykselliset tapahtumatilat Turun sydämessä

Turun tiedepuiston ytimessä sijaitseva Joki tarjoaa monipuoliset ja muunneltavat tilat erilaisiin tapahtumiin. Olipa kyseessä sitten yrityksen kokous, seminaari tai iltajuhla, Joella on tilat ja palvelut, jotka tekevät tilaisuudestasi unohtumattoman. Meidän tilamme ovat suunniteltu joustavasti, jotta ne voivat mukautua niin virallisiin kuin rentoihinkin tilaisuuksiin.

Joen tilat ovat tunnettuja niiden monipuolisuudesta ja muokattavuudesta. Voit valita tilan, joka sopii parhaiten tapahtumasi luonteeseen ja tarpeisiin. Meillä on tiloja, jotka soveltuvat niin suurille livetapahtumille kuin pienemmille yksityistilaisuuksille. Lisäksi tarjoamme laadukkaat virtuaali- ja hybriditilaisuuksien tuotantopaikat, jotka mahdollistavat osallistumisen myös etänä.

Drinkkibaari: Lisää tunnelmaa tapahtumaasi

Drinkkibaari on erinomainen lisä tapahtumaasi, olipa kyseessä sitten yrityksen henkilöstöpäivä tai asiakastilaisuus. Joen drinkkibaari tarjoaa laajan valikoiman juomia, jotka voidaan räätälöidä tapahtumasi teeman ja vieraiden mieltymysten mukaan. Voit valita joko aulatilassa toimivan drinkkibaarin, josta vieraat voivat nauttia juomiaan, tai osallistavan drinkkikoulun, joka tuo hauskaa ja opettavaista ohjelmaa tiimipäivien tai henkilöstöpäivien iloksi.

Drinkkikoulu on erityisen suosittu valinta, sillä se tarjoaa vieraille mahdollisuuden oppia uusia taitoja ja nauttia samalla herkullisista juomista. Ammattitaitoiset baarimestarit opastavat osallistujia drinkkien valmistuksessa ja jakavat vinkkejä, joiden avulla jokainen voi loistaa kotibaarissaan. Tämä interaktiivinen ohjelmaosuus tuo tapahtumaasi lisää yhteisöllisyyttä ja iloa.

Joki-fillari: Kesäisen tapahtuman kohokohta

Joki-fillari on täydellinen lisä kesäisiin tapahtumiin. Ainutlaatuinen pyörä tarjoaa vieraille mahdollisuuden nauttia raikkaasta ulkoilmasta ja kauniista jokimaisemista samalla, kun he liikkuvat tapahtumapaikasta toiseen. Jokifillari on erityisen suosittu valinta ulkoilmatapahtumiin, kuten kesäjuhliin ja piknikeille.

Joki-fillari ei ole pelkästään kulkuväline, vaan se tuo tapahtumaasi myös ripauksen seikkailua ja hauskuutta. Vieraat voivat nauttia pyöräilystä ja samalla tutustua Turun kauniisiin jokimaisemiin. Tämä aktiviteetti sopii erinomaisesti myös tiimipäivien ohjelmaan, sillä se edistää yhteisöllisyyttä ja tarjoaa mahdollisuuden rentoutua ja nauttia yhdessäolosta.

Monipuoliset tilat ja palvelut

Joella on tarjolla laaja valikoima tiloja, jotka soveltuvat erilaisiin tapahtumiin. Meillä on yli 30 erilaista kokoustilaa, joiden koot vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetävään workshop-kerrokseen. Kahta samanlaista kokoustilaa ei Joella löydy, joten suosikin etsintä kannattaa aloittaa heti!

Lisäksi tarjoamme kaksi näyttävää edustus- ja saunatilaa, joissa arkiset asiat unohtuvat ja mieli tuulettuu. Kummastakin edustustilasta on huikeat näkymät yli Turun kattojen ja molemmissa iltaa voi viettää ulkoporealtaassa rentoutuen. Näiden tilojen avulla voit luoda unohtumattoman elämyksen vieraillesi ja varmistaa, että tapahtumasi jää mieleen pitkäksi aikaa.

Laadukkaat catering-palvelut

Joen kautta saat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin, pienemmistä kokouksista koko päivän seminaareihin ja juhliin. Catering-palvelumme on suunniteltu vastaamaan erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin, jotta voit keskittyä nauttimaan tapahtumastasi ilman huolta tarjoiluista. Tarjoamme monipuolisen valikoiman herkullisia ruokia ja juomia, jotka voidaan räätälöidä tapahtumasi teeman ja vieraiden mieltymysten mukaan.

Oli kyseessä sitten aamiainen, lounas, illallinen tai cocktail-tilaisuus, catering-tiimimme huolehtii siitä, että kaikki sujuu moitteettomasti. Joen tavoitteena on tarjota korkealaatuista palvelua ja herkullisia makuelämyksiä, jotka tekevät tapahtumastasi ikimuistoisen. Voit luottaa siihen, että catering-palvelumme täyttää kaikki odotuksesi ja ylittää ne.

Tekniikka ja fasilitointi

Järjestäessäsi tapahtumaa Joella, voit luottaa siihen, että kaikki tekniset tarpeet hoituvat vaivattomasti. Yhteistyökumppanimme Rajupaja tarjoaa kaiken esitystekniikan vuokrauksesta ohjelmaan, joten voit keskittyä itse tapahtuman sisältöön. Tilamme ovat varustettu nykyaikaisella tekniikalla, joka mahdollistaa sujuvan ja ammattimaisen tapahtuman toteutuksen.

Fasilitointipalvelumme avulla tapahtumalle luodaan selkeät tavoitteet, joiden pohjalta tapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan niin, että tavoitteet myös saavutetaan. Fasilitaattorimme ovat kokeneita ammattilaisia, jotka auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan onnistuneen tapahtuman. Heidän avullaan voit varmistaa, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti ja että tapahtumasi on menestys.

Lue lisää | Yleistä