Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joki-tapahtumatilat: Edustustilat ja vierailukeskus

Monipuoliset kokoustilat

Joella on tarjolla yli 30 erilaista kokoustilaa, jotka sopivat niin pieniin neuvotteluihin kuin suuriin workshoppeihin. Tilojen koot vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 hengen workshop-kerrokseen. Jokainen tila on uniikki, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan. Tämä monipuolisuus mahdollistaa erilaisten kokousten ja tapahtumien järjestämisen helposti ja joustavasti.

Tilojen varustelu on huippuluokkaa, ja ne tarjoavat kaikki tarvittavat välineet onnistuneen kokouksen järjestämiseen. Voit hyödyntää moderneja esitystekniikoita, kuten projektoreita ja äänentoistojärjestelmiä, sekä nauttia tilojen viihtyisästä ja inspiroivasta ilmapiiristä. Kokoustilojen varaus onnistuu kätevästi verkkosivujemme kautta.

Auditoriot ja salit

Joen auditoriot ja salit tarjoavat erinomaiset puitteet suurille ja pienille tapahtumille. Kaksi auditoriota ja kaksi tasalattiasalia mahdollistavat monenlaisten tilaisuuksien järjestämisen. Tilat ovat muodoltaan ja väritykseltään erilaisia, joten voit valita juuri sinun tapahtumaasi parhaiten sopivan tilan.

Auditorioissa on moderni esitystekniikka, joka takaa laadukkaat esitykset ja puheenvuorot. Salit puolestaan tarjoavat joustavat tilaratkaisut, jotka voidaan muokata tarpeidesi mukaan. Näissä tiloissa voit järjestää esimerkiksi seminaareja, koulutuksia, juhlia ja muita tapahtumia, joissa tarvitaan tilaa suuremmalle yleisölle.

Edustustilat ja saunatilat

Joella on kaksi näyttävää edustus- ja saunatilaa, jotka tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen ja verkostoitumiseen. Näistä tiloista avautuvat huikeat näkymät yli Turun kattojen, ja molemmissa tiloissa on ulkoporeallas, jossa voit rentoutua pitkän päivän päätteeksi.

Edustustilat ovat täydellisiä paikkoja järjestää yritystilaisuuksia, joissa haluat tehdä vaikutuksen vieraisiisi. Tilat ovat muokattavissa erilaisiin tarpeisiin, ja ne tarjoavat mahdollisuuden luoda juuri oikeanlaisen tunnelman tilaisuuteesi. Saunatilat puolestaan tarjoavat rennon ympäristön, jossa voit viettää aikaa kollegoidesi ja yhteistyökumppaneidesi kanssa.

Vierailu- ja innovaatiokeskus

Joki toimii Turun seudun yritysten, korkeakoulujen ja kaupungin yhteisenä vierailu- ja innovaatiokeskuksena. Tämä inspiroiva kohtaamispaikka tarjoaa mahdollisuuden esitellä omaa toimintaa ja verkostoitua muiden toimijoiden kanssa. Vierailukeskus on avoinna joka arkipäivä, mikä mahdollistaa joustavan tutustumisen näyttelyihin ja esittelyihin.

Vierailukeskuksessa on useita näyttelytiloja, kuten immersiivinen Showroom, jossa katsoja uppoutuu esitykseen visuaalisen led-seinän ja äänentoiston avulla. Lisäksi Turku Futurescapes -tila esittelee Turun seudun ja kaupunkikehityksen visioita, ja Partner Expo -tilassa Joen kumppanit voivat esitellä toimintaansa lyhytaikaisilla messuosastoilla.

Monipuoliset palvelut

Joella on tarjolla laaja valikoima palveluita, jotka tekevät tapahtumasi järjestämisestä vaivatonta ja onnistunutta. Catering-palvelut tarjoavat herkulliset tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin, pienistä kokouksista suuriin seminaareihin ja juhliin. Voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivat tarjoilut, jotka kruunaavat tilaisuutesi.

Tapahtumatekniikka on olennainen osa onnistunutta tapahtumaa, ja Joella voit vuokrata kaiken tarvittavan esitystekniikan Rajupajan kautta. Lisäksi fasilitointipalvelut auttavat luomaan selkeät tavoitteet tapahtumallesi ja varmistavat, että ne saavutetaan. Valokuvaus- ja videointipalvelut puolestaan tarjoavat upean ympäristön tapahtumakuville ja videoille.

Erikoispalvelut

Joella on tarjolla myös useita erikoispalveluita, jotka tekevät tapahtumastasi ainutlaatuisen. Voit esimerkiksi tilata tapahtumakukat yhteistyökumppanimme Bloomworksin kautta, luoda oikean tunnelman värivaloilla tai järjestää drinkkibaarin tai drinkkikoulun aulatilaan. Näiden palveluiden avulla voit luoda juuri haluamasi fiiliksen tilaisuuteesi.

Lisäksi Joella on tarjolla erilaisia viihdepalveluita, kuten DJ, esiintyjät ja popcornikone. Nämä palvelut tuovat hauskaa ja viihdyttävää sisältöä tapahtumaasi ja tekevät siitä ikimuistoisen. Voit myös vuokrata Jokifillarin kesäisiin tapahtumiin tai rakentaa kasinon Showroomiin esimerkiksi henkilöstöpäiviä varten.

Helppo varausprosessi

Joen tilojen varaaminen on helppoa ja vaivatonta. Voit tehdä varauksen suoraan verkkosivujemme kautta, jossa näet kaikki saatavilla olevat tilat ja palvelut. Varausprosessi on selkeä ja nopea, ja saat tarvittaessa apua asiakaspalvelustamme.

Tilojen varaaminen etukäteen varmistaa, että saat juuri haluamasi tilan ja palvelut tapahtumaasi varten. Voit myös ottaa yhteyttä myyntitiimiimme, joka auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan onnistuneen tilaisuuden. Meillä on pitkä kokemus erilaisten tapahtumien järjestämisestä, ja autamme sinua mielellämme kaikissa järjestelyissä.

Lue lisää | Yleistä