Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joki-tapahtumatilat: Fasilitointi ja valokuvaus

Monipuoliset tilat erilaisiin tapahtumiin

Joella on tarjolla yli 30 erilaista kokoustilaa, jotka vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetäviin workshop-kerroksiin. Tämä monipuolisuus mahdollistaa erilaisten tapahtumien järjestämisen, olipa kyseessä sitten pienimuotoinen kokous tai suuri seminaari. Tilojen moninaisuus takaa, että jokaiselle tapahtumalle löytyy juuri sopiva tila.

Tilojen muokattavuus on yksi Joen suurimmista vahvuuksista. Voit helposti muuttaa tilan tunnelmaa virallisesta rentoon tai arkisesta juhlavaan. Tämä tekee Joesta ihanteellisen paikan niin yritystapahtumille kuin yksityisille juhlillekin.

Fasilitointi: Tapahtuman suunnittelun avain

Fasilitointi on olennainen osa onnistunutta tapahtumaa. Fasilitaattorin avulla tapahtumalle luodaan selkeät tavoitteet, joiden pohjalta tapahtuma suunnitellaan ja toteutetaan. Tämä varmistaa, että tapahtuman kaikki osat toimivat saumattomasti yhteen ja että tavoitteet saavutetaan.

Joen kokeneet fasilitaattorit auttavat sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi. Olipa kyseessä sitten strategiapalaveri, koulutustilaisuus tai suuri seminaari, fasilitaattorimme varmistavat, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaan.

Valokuvaus ja videointi: Taltioi tärkeät hetket

Joella on upeat puitteet valokuvaukselle ja videoinnille. Erilaiset tilat tarjoavat monipuolisia mahdollisuuksia niin tapahtumakuvien kuin yksilökuvien ottamiseen. Tämä tekee Joesta ihanteellisen paikan taltioida tärkeät hetket ja luoda muistoja, jotka kestävät.

Valokuvaus ja videointi eivät ainoastaan taltioi tapahtuman kohokohtia, vaan myös auttavat markkinoimaan tulevia tapahtumia. Joella voit luottaa siihen, että saat laadukkaita kuvia ja videoita, jotka tekevät vaikutuksen.

Tekniikka ja catering: Kaikki mitä tarvitset

Joella on tarjolla kaikki tarvittava tekniikka ja catering-palvelut, jotta tapahtumasi sujuu moitteettomasti. Rajupajan kautta saat kaiken esitystekniikan vuokrauksesta ohjelmaan, ja catering-palvelumme kattaa kaiken pienistä kokouksista koko päivän seminaareihin ja juhliin.

Tekniikan ja cateringin saumaton yhteistyö varmistaa, että tapahtumasi on onnistunut. Voit keskittyä itse tapahtumaan, kun me huolehdimme kaikesta muusta. Tämä tekee Joesta ihanteellisen paikan järjestää tapahtumia, joissa kaikki yksityiskohdat on otettu huomioon.

Erikoispalvelut: Tee tapahtumastasi unohtumaton

Joella on tarjolla useita erikoispalveluita, jotka tekevät tapahtumastasi unohtumattoman. Voit valita esimerkiksi drinkkibaarin, DJ:n, esiintyjän tai vaikka donitsiseinän. Nämä palvelut tuovat tapahtumaasi lisää juhlavuutta ja tekevät siitä ainutlaatuisen.

Erikoispalvelut ovat loistava tapa erottua ja tehdä vaikutus vieraisiin. Ne lisäävät tapahtuman viihtyisyyttä ja tarjoavat vieraille unohtumattomia elämyksiä. Joella voit luottaa siihen, että kaikki erikoispalvelut toteutetaan ammattitaidolla ja laadukkaasti.

Vierailu- ja innovaatiokeskus: Kohtaamispaikka yrityksille

Joki toimii myös Turun seudun yritysten yhteisenä vierailukeskuksena. Tämä tekee siitä ihanteellisen paikan yritysten, opiskelijoiden ja asiantuntijavieraiden kohtaamisille. Vierailukeskus tarjoaa inspiroivan ympäristön, jossa voi verkostoitua ja jakaa ideoita.

Vierailukeskus Joella on näyttävä esittelytila, jossa katsoja uppoutuu esitykseen visuaalisen led-seinän ja äänentoiston avulla. Tämä tekee siitä täydellisen paikan esitellä yrityksen toimintaa ja innovaatioita. Joella voit luottaa siihen, että vierailukeskus tarjoaa huikeat puitteet kaikille tapahtumille.

Lue lisää | Yleistä