Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joki-tapahtumatilat: Kahvimopo ja värivalot

Kahvimopo: Elämys kahvin ystäville

Kahvimopo on Joen palvelutarjoajan yksi ainutlaatuisista palveluista, joka tuo vastapaahdetun kahvin suoraan Tiedepuiston sydämeen. Tämä liikkuva kahvipiste on täydellinen lisä mihin tahansa tapahtumaan, olipa kyseessä sitten pieni kokous tai suuri seminaari. Kahvimopo tarjoaa laadukasta kahvia, joka on paahdettu juuri oikeaan makuun, ja se on erinomainen tapa piristää osallistujia ja luoda rento ilmapiiri.

Kahvimopo ei ole pelkästään kahvin tarjoilua varten, vaan se on myös visuaalinen elämys. Sen tyylikäs ja moderni ulkoasu tekee siitä houkuttelevan lisän mihin tahansa tilaisuuteen. Kahvimopo on helppo sijoittaa eri tiloihin, ja se voi toimia myös keskustelun avaajana ja verkostoitumisen edistäjänä. Tämä palvelu on erityisen suosittu yritystapahtumissa, joissa halutaan tarjota osallistujille jotain erityistä ja mieleenpainuvaa.

Värivalot: Tunnelman luomisen avain

Värivalot ovat olennainen osa onnistunutta tapahtumaa, ja Joella ne ovat käytettävissäsi luomaan juuri oikeanlaisen tunnelman. Värivalojen avulla voit muokata tilan ilmettä ja korostaa tiettyjä alueita tai elementtejä. Ne ovat erityisen hyödyllisiä, kun haluat luoda juhlavuutta tai korostaa tiettyä teemaa. Värivalot voivat muuttaa tilan täysin ja tehdä siitä visuaalisesti vaikuttavan.

Värivalojen käyttö on helppoa ja joustavaa. Voit valita eri värejä ja sävyjä, jotka sopivat tilaisuutesi teemaan tai brändiin. Värivalot voivat myös toimia osana esitystekniikkaa, jolloin ne tukevat puhujien ja esiintyjien viestejä. Tämä tekee tapahtumasta kokonaisvaltaisen elämyksen, joka jää osallistujien mieleen pitkäksi aikaa. Värivalot ovat erinomainen tapa lisätä visuaalista kiinnostavuutta ja tehdä tilaisuudesta unohtumaton.

Monipuoliset tilat erilaisiin tarpeisiin

Joella on tarjolla monipuoliset tilat, jotka sopivat erilaisiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin. Joella on yli 30 erilaista kokoustilaa, jotka vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetävään workshop-kerrokseen. Jokainen tila on ainutlaatuinen, joten voit valita juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan. Tämä monipuolisuus mahdollistaa joustavan tilaisuuksien järjestämisen, olipa kyseessä sitten pieni tiimipalaveri tai suuri seminaari.

Voit helposti muuttaa tilan ilmettä ja tunnelmaa värivalojen ja muiden visuaalisten elementtien avulla. Tämä tekee tiloista erittäin monikäyttöisiä ja sopivia erilaisiin tilaisuuksiin. Lisäksi tilamme ovat varustettu nykyaikaisella esitystekniikalla, joka takaa sujuvan ja ammattimaisen tapahtuman järjestämisen.

Erikoispalvelut: Lisää elämyksiä tapahtumaasi

Joella on tarjolla useita erikoispalveluita, jotka tekevät tapahtumastasi ainutlaatuisen. Yksi näistä on drinkkibaari, joka voi toimia joko aulatilassa tai osallistavana drinkkikouluna. Tämä on erinomainen tapa lisätä interaktiivisuutta ja viihdettä tilaisuuteen. Drinkkibaari tarjoaa laajan valikoiman juomia, ja ammattitaitoiset baarimikot varmistavat, että jokainen drinkki on täydellinen.

Toinen suosittu erikoispalvelu on donitsiseinä, joka luo näyttävän ja hauskan tarjoilupisteen. Tämä on erityisen suosittu rennoissa tapahtumissa ja juhlatilaisuuksissa. Donitsiseinä on visuaalisesti houkutteleva ja tarjoaa herkullisia makuelämyksiä osallistujille. Lisäksi meillä on tarjolla popcornkone, joka on hauska lisä rentoon tapahtumaan. Popcornkone tuo mukanaan tuoreen popcornin tuoksun ja maun, joka ilahduttaa osallistujia.

Joen tilojen muokattavuus

Joen tilat ovat suunniteltu joustaviksi ja muokattaviksi, jotta ne sopivat erilaisiin tarpeisiin ja tilaisuuksiin. Tilamme taipuvat suurista livetapahtumista pienempiin yksityistilaisuuksiin sekä laadukkaan virtuaali- tai hybriditilaisuuden tuotantopaikaksi. Tämä joustavuus mahdollistaa sen, että voimme tarjota juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan ja palvelut.

Tilojemme muokattavuus ulottuu myös visuaalisiin elementteihin, kuten värivaloihin ja esitystekniikkaan. Voit helposti muuttaa tilan ilmettä ja tunnelmaa, mikä tekee tiloistamme erittäin monikäyttöisiä. Tämä on erityisen tärkeää, kun haluat luoda tietynlaisen ilmapiirin tai korostaa tiettyjä elementtejä tilaisuudessasi. Joen tilat ja palvelut tarjoavat lukuisia mahdollisuuksia onnistuneen tapahtuman järjestämiseen.

Lue lisää | Yleistä