Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joki-tapahtumatilat: Kokouskeskus turussa

Monipuoliset kokoustilat Turussa

Turku on tunnettu monista kokous- ja tapahtumapaikoistaan, mutta harva tarjoaa yhtä monipuolisia ja muokattavia tiloja kuin Joki. Meillä on tiloja, jotka sopivat niin pieniin kokouksiin kuin suuriin seminaareihin ja iltajuhliin. Jokainen tila on suunniteltu siten, että se voidaan helposti muokata vastaamaan tilaisuuden tarpeita, olipa kyseessä virallinen kokous tai rento juhla.

Joen tilat ovat varustettu nykyaikaisella tekniikalla, joka mahdollistaa sujuvan ja ammattimaisen tapahtuman järjestämisen. Meillä on yli 30 erilaista kokoustilaa, joiden koot vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetävään workshop-kerrokseen. Tämä monipuolisuus takaa, että löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan.

Auditoriot ja suuret salit

Jos tarvitset tilaa suuremmalle yleisölle, Joen auditoriot ja salit ovat erinomainen valinta. Meillä on kaksi auditoriota ja kaksi tasalattiasalia, jotka tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisille tapahtumille. Auditoriot ovat varustettu huippuluokan esitystekniikalla, joka takaa, että jokainen esitys sujuu moitteettomasti.

Salit ovat muodoltaan ja väritykseltään erilaisia, mikä mahdollistaa tilaisuuden tunnelman muokkaamisen juuri haluamallasi tavalla. Olipa kyseessä massaluento, avajaispuhe tai intiimi workshop, Joen tilat tarjoavat joustavat ja monipuoliset mahdollisuudet.

Edustustilat ja saunatilat

Joen edustustilat ja saunatilat tarjoavat upeat puitteet rentoutumiseen ja verkostoitumiseen. Kaksi näyttävää edustustilaa tarjoavat huikeat näkymät yli Turun kattojen, ja molemmissa tiloissa on ulkoporeallas, jossa voi rentoutua pitkän päivän päätteeksi. Nämä tilat ovat täydellisiä esimerkiksi yritysjuhlille tai tiimipäiville.

Edustustilat ovat suunniteltu siten, että arkiset asiat unohtuvat ja mieli tuulettuu. Tilojen monipuolisuus ja muokattavuus takaavat, että ne sopivat niin virallisiin kuin epävirallisiin tilaisuuksiin. Näissä tiloissa voit järjestää unohtumattoman tapahtuman, joka jää varmasti vieraiden mieleen.

Virtuaali- ja hybriditapahtumat

Nykyajan tapahtumat vaativat usein virtuaali- tai hybriditoteutusta, ja Joki on täydellinen paikka näiden järjestämiseen. Joella on kaikki tarvittava tekniikka ja osaaminen, jotta virtuaalitapahtumasi sujuu ongelmitta. Voit järjestää tilaisuuden, jossa osa osallistujista on paikan päällä ja osa etänä, ja kaikki voivat silti osallistua täysipainoisesti.

Virtuaali- ja hybriditapahtumat ovat yhä suositumpia, ja Joen tilat tarjoavat erinomaiset puitteet niiden järjestämiseen. Meillä on kokemusta erilaisten virtuaalitapahtumien järjestämisestä, ja voimme auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan onnistuneen tilaisuuden.

Showroom ja näyttelytilat

Joen Showroom on näyttävä esittelytila, jossa katsoja uppoutuu esitykseen visuaalisen led-seinän ja äänentoiston avulla. Tämä tila on täydellinen esimerkiksi tuotelanseerauksiin tai yrityksen toiminnan esittelyyn. Showroomin avulla voit luoda unohtumattoman elämyksen, joka jää vieraiden mieleen.

Lisäksi Joella on näyttelytiloja, joissa voit esitellä yrityksesi toimintaa tai järjestää vaihtuvia näyttelyitä. Näyttelytilat ovat muokattavissa tarpeidesi mukaan, ja ne tarjoavat erinomaiset puitteet erilaisten näyttelyiden järjestämiseen. Näissä tiloissa voit tuoda esille yrityksesi parhaat puolet ja luoda vaikuttavan esityksen.

Erikoispalvelut ja lisävarusteet

Joki tarjoaa monipuolisia erikoispalveluita ja lisävarusteita, jotka tekevät tapahtumastasi ainutlaatuisen. Voit valita esimerkiksi drinkkibaarin, joka toimii aulatilassa ja tarjoaa vieraille mahdollisuuden nauttia juomiaan. Tai ehkä haluat järjestää osallistavan drinkkikoulun tiimipäivien tai henkilöstöpäivien iloksi.

Meillä on myös mahdollisuus järjestää tapahtumaan DJ, esiintyjä, donitsiseinä, popcornikone ja paljon muuta. Nämä lisävarusteet ja palvelut tekevät tapahtumastasi unohtumattoman ja tarjoavat vieraille ainutlaatuisen elämyksen. Voit valita juuri ne palvelut, jotka sopivat parhaiten tilaisuutesi luonteeseen ja tavoitteisiin.

Turku Futurescapes ja Partner Expo

Joen toisessa kerroksessa sijaitseva Turku Futurescapes on omistettu Turun seudun ja kaupunkikehityksen visioiden esittelyyn. Tämä tila tarjoaa erinomaiset puitteet tulevaisuuden suunnitelmien ja visioiden esittelyyn, ja se on täydellinen paikka esimerkiksi kaupunkikehitykseen liittyville tilaisuuksille.

Partner Expo -tilassa Joen kumppanit voivat esitellä toimintaansa rakentamalla sinne lyhytaikaisen messuosastomaisen näyttelyn. Tämä tila tarjoaa erinomaiset puitteet yritysten toiminnan esittelyyn ja verkostoitumiseen. Partner Expo on täydellinen paikka luoda uusia kontakteja ja esitellä yrityksesi toimintaa laajalle yleisölle.

Joen sijainti ja saavutettavuus

Joki sijaitsee Turun tiedepuiston ytimessä, korkeakoulujen ja yritysten keskellä. Tämä keskeinen sijainti tekee Joesta helposti saavutettavan niin paikallisille kuin kauempaa tuleville vieraille. Joen tilat ovat auki joka arkipäivä, mikä mahdollistaa joustavan tutustumisen showroomissa esillä oleviin yrityksiin sekä erilaisiin vaihtuviin näyttelyihin.

Joen keskeinen sijainti ja hyvät liikenneyhteydet tekevät siitä erinomaisen paikan erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Olipa kyseessä kokous, seminaari, juhla tai näyttely, Joen tilat tarjoavat erinomaiset puitteet onnistuneen tapahtuman järjestämiseen. Tule tutustumaan Joen monipuolisiin tiloihin ja löydä juuri sinun tarpeisiisi sopiva tila.

Lue lisää | Yleistä