Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joki -tapahtumatilat pikkujouluihin Turussa

Monipuoliset tilat erilaisiin tarpeisiin

Joen tapahtumatilat Turussa tarjoavat monipuoliset ja joustavat tilat pikkujouluihin. Olipa kyseessä pieni intiimi tilaisuus tai suurempi yritysjuhla, meillä on sopiva tila juuri teidän tarpeisiinne. Tilamme ovat muunneltavissa ja varusteltu nykyaikaisella tekniikalla, mikä takaa onnistuneen tapahtuman.

Tilojen monipuolisuus mahdollistaa erilaisten teemojen ja ohjelmien toteuttamisen. Voitte valita esimerkiksi cocktail-tilaisuuden, illallisen tai vaikkapa tanssiaiset. Joen tapahtumatiloissa voitte luoda juuri sellaisen tunnelman, joka sopii parhaiten yrityksenne pikkujouluihin.

Keskeinen sijainti ja hyvät kulkuyhteydet

Tapahtumatilat sijaitsevat Turun keskustassa, mikä tekee niistä helposti saavutettavan niin paikallisille kuin kauempaa tuleville vieraille. Hyvät julkisen liikenteen yhteydet ja riittävä pysäköintitila varmistavat, että kaikki pääsevät paikalle vaivattomasti.

Sijaintimme joen varrella tarjoaa myös upeat maisemat ja mahdollisuuden yhdistää tilaisuuteen esimerkiksi jokiristeilyn. Tämä tuo lisäarvoa ja tekee pikkujouluista entistäkin ikimuistoisemmat.

Räätälöidyt palvelut ja catering

Joen tapahtumatiloissa voitte hyödyntää monipuolisia catering-palveluita, jotka räätälöidään juuri teidän toiveidenne mukaan. Tarjoamme laajan valikoiman herkullisia ruokia ja juomia, jotka sopivat erilaisiin teemoihin ja budjetteihin. Voitte valita esimerkiksi buffetin, à la carte -illallisen tai cocktail-tarjoilun.

Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden erikoisruokavalioiden huomioimiseen, jotta kaikki vieraat voivat nauttia tarjoiluista. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii siitä, että kaikki sujuu moitteettomasti ja te voitte keskittyä nauttimaan juhlista.

Teknologia ja viihde

Tapahtumatilat ovat varustettu nykyaikaisella teknologialla, joka mahdollistaa monipuolisen ohjelman toteuttamisen. Tilamme tarjoavat esimerkiksi laadukkaat äänentoistojärjestelmät, valotekniikan ja projektorit, jotka tekevät esityksistä ja puheista vaikuttavia.

Voitte myös hyödyntää tilojemme viihdepalveluita, kuten DJ:tä, live-musiikkia tai vaikkapa karaokea. Näin voitte varmistaa, että pikkujoulut ovat viihdyttävät ja kaikki vieraat viihtyvät.

Helppo varausprosessi

Tilojen varaaminen Joesta on helppoa. Voitte ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse, ja autamme teitä löytämään parhaan ratkaisun juuri teidän tarpeisiinne. Varausprosessimme on selkeä ja nopea, jotta voitte keskittyä itse juhlan suunnitteluun.

Tarjoamme joustavat ehdot ja mahdollisuuden muokata varausta tarpeidenne mukaan. Näin voitte olla varmoja, että kaikki sujuu suunnitelmien mukaisesti ja voitte nauttia stressittömistä pikkujouluista.

Asiakaspalvelu ja tuki

Meidän asiakaspalvelumme on aina valmiina auttamaan ja tukemaan teitä tapahtuman suunnittelussa ja toteutuksessa. Ammattitaitoinen henkilökuntamme vastaa kaikkiin kysymyksiinne ja varmistaa, että kaikki sujuu moitteettomasti.

Voitte luottaa siihen, että me huolehdimme kaikista yksityiskohdista, jotta te voitte keskittyä nauttimaan juhlista ja viettämään aikaa vieraidenne kanssa. Tavoitteenamme on tehdä pikkujouluistanne ikimuistoiset ja onnistuneet.

Lue lisää | Yleistä