Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joki-tapahtumatilat: Virtuaalitapahtumista iltajuhliin

Monipuoliset tilat virtuaalitapahtumille

Virtuaalitapahtumat ovat tulleet jäädäkseen, ja Joella olemme valmiit vastaamaan tähän tarpeeseen. Tarjoamme huippuluokan teknologian ja tilat, jotka mahdollistavat saumattoman virtuaalitapahtuman järjestämisen. Oli kyseessä webinaari, virtuaalinen messutapahtuma tai kansainvälinen konferenssi, meillä on kaikki tarvittava, jotta tapahtumasi onnistuu.

Virtuaalitapahtumien järjestäminen Joella on helppoa ja vaivatonta. Käytössämme on modernit esitystekniikat, kuten laadukkaat kamerat, mikrofonit ja valaistus, jotka takaavat ammattimaisen lopputuloksen. Lisäksi tarjoamme teknistä tukea koko tapahtuman ajan, jotta voit keskittyä olennaiseen – itse tapahtumaan ja sen sisältöön.

Seminaarit ja koulutukset

Seminaarit ja koulutukset ovat olennainen osa monen yrityksen toimintaa. Joella on laaja valikoima tiloja, jotka soveltuvat erinomaisesti erilaisten seminaarien ja koulutusten järjestämiseen. Tilamme ovat muokattavissa tarpeidesi mukaan, ja voimme tarjota niin pienempiä neuvotteluhuoneita kuin suurempia auditorioita ja saleja.

Seminaarien ja koulutusten onnistuminen vaatii usein myös monipuolisia palveluita, kuten cateringia ja esitystekniikkaa. Meillä on kattava valikoima palveluita, jotka tekevät tapahtumastasi sujuvan ja miellyttävän. Voit luottaa siihen, että kaikki yksityiskohdat hoidetaan ammattitaidolla ja tarkkuudella.

Yritysjuhlat ja iltatilaisuudet

Yritysjuhlat ja iltatilaisuudet ovat erinomainen tapa vahvistaa tiimihenkeä ja juhlistaa saavutuksia. Joella on useita tiloja, jotka soveltuvat täydellisesti erilaisiin juhlatilaisuuksiin. Voit valita esimerkiksi näyttävän edustustilan, jossa on upeat näkymät yli Turun kattojen, tai rennomman saunatilan, jossa iltaa voi viettää ulkoporealtaassa rentoutuen.

Juhlatilaisuuksien järjestäminen Joella on helppoa ja vaivatonta. Tarjoamme monipuolisia palveluita, kuten cateringia, drinkkibaareja ja DJ-palveluita, jotka tekevät tilaisuudestasi unohtumattoman. Voit myös lisätä tapahtumaasi erityisiä elementtejä, kuten donitsiseinän tai popcornkoneen, jotka tuovat tilaisuuteen hauskaa ja rentoa tunnelmaa.

Innovatiiviset näyttelytilat

Joella on myös erinomaiset mahdollisuudet erilaisten näyttelyiden ja esittelytilaisuuksien järjestämiseen. Showroomimme on näyttävä esittelytila, jossa katsoja uppoutuu esitykseen visuaalisen led-seinän ja äänentoiston avulla. Tämä tekee esityksistä vaikuttavia ja mieleenpainuvia.

Partner Expo -tilassa kumppanimme voivat esitellä toimintaansa rakentamalla sinne lyhytaikaisen messuosastomaisen näyttelyn. Tämä tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden verkostoitumiseen ja uusien yhteistyökumppaneiden löytämiseen. Näyttelytilamme ovat muokattavissa tarpeidesi mukaan, ja voimme tarjota teknistä tukea ja apua näyttelyn suunnittelussa ja toteutuksessa.

Monipuoliset kokoustilat

Joella on erilaisia kokoustiloja, joiden koot vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetävään workshop-kerrokseen. Kahta samanlaista kokoustilaa ei Joesta löydy, joten suosikin etsintä kannattaa aloittaa heti. Tilamme ovat muokattavissa tarpeidesi mukaan, ja voimme tarjota kaikki tarvittavat palvelut, kuten cateringin ja esitystekniikan.

Kokoustilat ovat varustettu nykyaikaisella teknologialla, joka mahdollistaa sujuvan ja tehokkaan kokouksen. Voit luottaa siihen, että kaikki yksityiskohdat hoidetaan ammattitaidolla ja tarkkuudella, jotta voit keskittyä olennaiseen – itse kokoukseen ja sen sisältöön.

Edustustilat ja saunatilat

Joen tilavalikoimaan kuuluu kaksi näyttävää edustus- ja saunatilaa, joissa arkiset asiat unohtuvat ja mieli tuulettuu. Kummastakin edustustilasta on huikeat näkymät yli Turun kattojen ja molemmissa iltaa voi viettää ulkoporealtaassa rentoutuen. Nämä tilat soveltuvat erinomaisesti erilaisiin juhlatilaisuuksiin ja yritystapahtumiin.

Edustustilojen ja saunatilojen varaaminen Joella on helppoa ja vaivatonta. Tarjolla on myös monipuolisia palveluita, kuten cateringia, drinkkibaareja ja DJ-palveluita, jotka tekevät tilaisuudestasi unohtumattoman. Voit myös lisätä tapahtumaasi erityisiä elementtejä, kuten donitsiseinän tai popcornkoneen, jotka tuovat tilaisuuteen hauskaa ja rentoa tunnelmaa.

Vierailu- ja innovaatiokeskus

Joki on kaikille avoin yritysten, opiskelijoiden ja asiantuntijavieraiden innostava kohtaamispaikka. Vierailu- ja innovaatiokeskus tarjoaa erinomaiset puitteet verkostoitumiseen ja uusien yhteistyökumppaneiden löytämiseen. Tilamme ovat muokattavissa tarpeidesi mukaan, ja voimme tarjota kaikki tarvittavat palvelut, kuten cateringin ja esitystekniikan.

Vierailu- ja innovaatiokeskus Joella on myös mahdollisuus tutustua erilaisiin näyttelyihin ja esityksiin, jotka tarjoavat inspiroivia näkökulmia ja uusia ideoita. Näyttelytilamme ovat muokattavissa tarpeidesi mukaan, ja voimme tarjota teknistä tukea ja apua näyttelyn suunnittelussa ja toteutuksessa.

Lue lisää | Yleistä