Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joki: Täydellinen paikka tiimipäivän järjestämiseen

Luovuutta ja yhteistyötä edistävät puitteet

Kun tiimipäivän agenda kaipaa luovuutta ja yhteistyön kipinää, Joen tilat tarjoavat täydellisen ympäristön. Meillä on monipuolinen valikoima kokoustiloja, jotka soveltuvat niin pienille työryhmille kuin suuremmillekin joukoille. Jokainen tila on suunniteltu edistämään vuorovaikutusta ja innovatiivista ajattelua, mitkä takaavat tuottavan ja mieleenpainuvan päivän.

Meidän tiloissamme voitte järjestää työpajoja, brainstorming-sessioita tai vaikkapa koulutuksia. Jokainen tila on varustettu modernilla teknologialla, joka mahdollistaa esitysten ja työskentelyn sujuvuuden. Lisäksi ammattitaitoinen henkilökuntamme on aina valmiina auttamaan ja varmistamaan, että päivänne sujuu ilman teknisiä haasteita.

Räätälöidyt tarjoilut jokaiseen makuun

Tiimipäivä ei ole täydellinen ilman herkullista ruokaa ja virkistäviä juomia. Meidän kauttamme saatte räätälöityä catering-palvelua, joka vastaa juuri teidän toiveitanne ja tarpeitanne. Olipa kyseessä sitten kevyt lounas, virkistävät kahvitauot tai illanistujaiset, herkulliset tarjoilumme takaavat, että tiiminne pysyy tyytyväisenä ja energisenä koko päivän.

Valikoimamme kattaa kaiken aina tuoreista salaateista ja lämpimistä pääruoista makeisiin herkkuihin ja erikoiskahveihin. Lisäpalveluna on saatavilla kahvimopo, joka  tuo paikan päälle vastapaahdettua kahvia. Mikäli haluatte jotain erityistä, voitte valita vaikkapa donitsiseinän tai popcornikoneen, jotka tuovat tapahtumaan hauskan lisän.

Elämyksiä ja aktiviteetteja tiimihengen kohottamiseksi

Tiimipäivä ei ole pelkästään työskentelyä, vaan myös yhteisten elämysten jakamista. Joen tiloissa voi järjestää monenlaisia aktiviteetteja, jotka vahvistavat tiimihenkeä ja tuovat iloa erityiseen päivään. Esimerkiksi osallistava drinkkikoulu tai kasinon pystyttäminen showroomiin tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia, jotka jäävät varmasti mieleen.

DJ loihtii tapahtumaan juuri oikeanlaisen tunnelman, ja jos kaipaatte jotain todella erityistä, Joki-fillarimme tuo kesäiseen tapahtumaan ripauksen leikkisyyttä. Tavoitteenamme on tarjota kokonaisvaltainen elämys, joka yhdistää työn ja huvin saumattomasti.

Tilat jokaiseen tarpeeseen – monipuolisuutta ja muunneltavuutta

Joen tilat on suunniteltu joustavuutta silmällä pitäen, jotta voimme palvella erilaisia tarpeita ja toiveita. Auditorioistamme löytyy sopiva vaihtoehto niin suurille esityksille kuin intiimeille seminaareillekin. Jos taas etsinnässä on rennompi ympäristö, Joen edustus- ja saunatilat tarjoavat ainutlaatuiset puitteet rentoutumiseen ja virkistäytymiseen.

Tiloissamme voi järjestää niin virallisia kokouksia kuin vapaamuotoisia illanviettojakin. Jokainen tila on muokattavissa toiveiden mukaisesti, ja asiantunteva henkilökuntamme auttaa suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman alusta loppuun saakka.

Yhteistyön voimaa – verkostoitumista ja näkyvyyttä

Joen tiloissa ei ole kyse pelkästään tapahtumien järjestämisestä, vaan myös yhteistyön ja verkostoitumisen edistämisestä. Joki toimii Turun seudun yritysten yhteisenä vierailu- ja innovaatiokeskuksena, joka tarjoaa kumppaneilleen mahdollisuuden esitellä omaa toimintaansa ja saada näkyvyyttä. Tämä luo ainutlaatuisen mahdollisuuden tiimipäivän yhteydessä tutustua alueen muihin toimijoihin ja luoda uusia yhteistyömahdollisuuksia.

Joen Showroom ja Partner Expo -tilat ovat omiaan esittelemään yritysten innovaatioita ja saavutuksia. Tämä interaktiivinen ympäristö inspiroi ja kannustaa kaikkia osallistujia ajattelemaan laajemmin ja löytämään uusia näkökulmia myös omaan työhön.

Lue lisää | Yleistä