Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Joki – Yritysjuhlat uudella twistillä

Yritystapahtumien uusi aikakausi

Kun on aika puhaltaa uutta eloa yritysjuhliin, innovatiiviset lähestymistavat astuvat peliin. Meillä Joessa tiedostetaan, että perinteiset kokous- ja juhlatilat eivät enää täytä nykyajan tarpeita. Olemme uudistaneet palvelutarjontaa varmistaaksemme, että jokainen yritystapahtuma on ikimuistoinen.

Joen tilat ovat monipuolisesti muokattavissa ja varustettu viimeisimmällä teknologialla, joten tilat taipuvat niin pienimuotoisiin työpajoihin kuin isoihin seminaareihinkin. Kumppaniverkostomme kattavat palvelut aina ruokatarjoilusta tapahtumatekniikkaan, jotta voit keskittyä täysillä juhlasuunnitelmasi toteuttamiseen.

Innovatiiviset ideat yritystapahtumiin

Luovuus tekee yritystapahtumasta unohtumattoman. Kumppaneidemme kautta löydät ainutlaatuisia lisämausteita, kuten donitsiseinän tai Joki-pyörän, jotka tuovat tapahtumaasi hauskuutta ja keskustelunaiheita. Tai miten olisi kasino tai DJ-palvelut, jotka vievät yritysjuhlat aivan uudelle tasolle!

Yritysjuhlien ei tarvitse noudattaa tiettyä kaavaa, vaan ne voivat olla erityisiä kokemuksia, jotka jäävät mieliin. Autamme sinua luomaan juuri sellaisen tapahtuman kuin toivot, olipa kyseessä sitten rento tiimipäivä tai arvokas gaala.

Yhteistyön voimalla kohti menestystä

Yritysten välinen yhteistyö on menestyksen perusta. Tarjoamme foorumin, jossa yritykset voivat esitellä toimintaansa ja solmia uusia kumppanuuksia. Vierailukeskus Joki toimii kohtauspaikkana, jossa ideat syntyvät ja uudet mahdollisuudet avautuvat.

Joen kumppaniverkosto on rakennettu tukemaan paikallisten yritysten kasvua ja menestystä. Tapahtuman järjestäminen meillä ei ole pelkkää tilan vuokrausta, vaan mahdollisuus liittyä osaksi laajempaa yhteisöä, joka tukee liiketoiminnan kehittymistä.

Joustavat tilat kaikenlaisiin tarpeisiin

Joen tilat on suunniteltu joustavuutta silmällä pitäen. Tarjolla on yli 30 erilaista kokoustilaa, auditoriota ja edustustilaa eri tyyppisiin tapahtumiin. Olipa kyseessä pieni tiimikokous tai suuri konferenssi, Joesta löytyy juuri oikeat puitteet.

Edustustiloissamme voit järjestää tapahtuman, joka yhdistää työn ja rentoutumisen. Kattoterassin upeat näkymät ja ulkoporealtaat tarjoavat ainutlaatuisen paikan verkostoitumiselle ja ideoiden vaihdolle.

Lue lisää | Yleistä