Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

JVG villitsi Tiedepuiston parhaissa bileissä

Joen yritysyhteisö juhli loppukesän illassa yli 2000 ihmisen voimin.

Keskiviikkona 23.8. Joen sisäpihalla järjestettiin Tiedepuiston parhaat bileet, joihin oli kutsuttu Joen sidosryhmiä ja Joen yritysyhteisön jäsenet eli Joen, Teknologiakiinteistöjen ja Werstaan asiakkaat työntekijöineen sekä 23.-24.8. Joessa järjestetyn businessfestivaali Shiftin vieraat.

Ilta alkoi rennosti DJ PikkuMiskan soittamalla musiikilla ja kello 18 lavan valtasi kaikkien DJ:iden sankari Windows95Man ysärimusiikkeineen. Windows95Man on taiteen moniottelija Teemu Keisterin vuonna 2013 luoma sympaattinen retrohahmo, joka DJ-dekkien taakse – tai päälle – päästessään muuttuu yleisöä viihdyttäväksi supermieheksi.

Ilta kahdeksalta vuoron sai tapahtuman pääesiintyjä, juuri olympiastadionin keikallaan täyttänyt helsinkiläinen rap-duo JVG. Keikka alkoi JVG:n vanhemmalla tuotannolla ja viimeistään jättihitti Amatimiehen aikana Jussinaukiolle pakkaantunut yleisö villiintyi täysin. Keikalla kuultiin myös jättihitit kuten Häissä, Tarkenee ja Älä jätä roikkuu, ja illan kruunasi viimeisenä kuultu Ikuinen vappu.

Bileiden tunnelma niitti laajalti kiitosta ja ylitti vaativimpienkin festarikävijöiden toiveet.

– Ihan peruskeskiviikko Turussa firman bileissä, nauratti Ville-Galle täpötäyttä Jussinaukiota ja räväytti seuraavaksi ”kuulemma turkulaisille tuntemattoman biisin” Voitolla yöhön.

Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille!

Tapahtuman mahdollistavat Turun Teknologiakiinteistöt, Turun ammattikorkeakoulu ja Rajupaja.

Lue lisää | Tapahtumat