Katse tulevaisuuteen – Partner and Speaker Dinner kokosi yritysfestivaalin kumppanit yhteen

Tiedepuistossa kokoontui SHIFT Business Festivalin alla Partner and Speaker Dinner, jossa nautittiin Ravintola Maunon tarjoamasta illallisesta ja Turun musiikkijuhlien musiikkiesityksestä.

Tilaisuuden avasi Joen yhteisöpäällikkö Carita Varjonen. SHIFT Business Festivalin toimitusjohtaja Jutta Ruusunen kertoi osallistujille viime hetken tärpit seuraavana päivänä alkavaan tapahtumaan. Tilaisuuden ohjelmasta vastasi Turun Musiikkijuhlat, jotka viihdyttivät vieraita klassisella musiikilla.

Tulevaisuuskuntoisuudella joustavuutta toimintaan

Tapahtuman puheenvuoron piti Vilja Hannula, joka kertoi osallistujille yritysten tulevaisuuskuntoisuudesta. Tulevaisuuteen suuntautuneella yrityksellä on kykyä suunnitella, sopeutua ja reagoida tulevaisuuden muutoksiin ja haasteisiin. Joustavuus organisaation toiminnassa takaa sen, että organisaatiolla on mahdollisuus uudistua ja sopeutua uuteen toimintaympäristöön.

Partner and Speaker Dinner aloittaa SHIFTin

Partner and Speaker Dinner on perinteinen SHIFT Business Festivalin aloitustapahtuma, jonne kokoontuvat SHIFTin yhteistyökumppanit sekä puhujat. Tapahtuma on järjestetty aikaisemmin Joen Cave-teatterissa, mutta tänä vuonna päästiin nauttimaan Ravintola Maunon salin illallistunnelmasta. Tapahtuma saikin kiitosta viihtyisästä ilmapiiristä ja valoisasta miljoostä.

Haluatko mukaan ensi vuonna?

SHIFT Business Festival järjestettiin tänä vuonna Tiedepuiston sydämessä, Vierailukeskus Joen tiloissa. Ensi vuoden tapahtumaa suunnitellaan jo, ja Joen yritysyhteisön jäsenillä on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan ensi vuoden SHIFTiin heti suunnittelusta alkaen. Tutustu SHIFTiin täältä.

Lue lisää | Yleistä