Joki on suljettu 27.–28.5. SHIFT Business Festivalin rakentamisen vuoksi. Keskiviikkona 29.5. Joki on avoinna vain SHIFT-lipun ostaneille.

Kehitä kanssamme Turun Tiedepuistoa

Käytkö Turun Tiedepuiston alueella töissä, opiskelemassa tai asioimassa? Löydätkö helposti ja turvallisesti määränpäähäsi? Sujuuko liikenne alueella hyvin eri kulkumuodoilla? Kuinka alueen viihtyisyyttä ja vetovoimaisuutta voitaisiin parhaiten kehittää? 

Auta meitä löytämään keskeisimmät kehittämiskohteet alueen toimivuuden ja viihtyisyyden parantamiseksi, ja vastaa oheisesta linkistä löytyvään lyhyeen kyselyyn. Kyselyyn vastaajiksi ovat tervetulleita kaikki Turun Tiedepuistossa työskentelevät, opiskelevat ja vierailevat henkilöt. Kyselyyn vastaaminen vie noin 10 minuuttia. Toivomme vastaustasi 10.6. mennessä.

Kyselyyn pääset tästä.
 
Kyselyyn vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan kahden hengen lounas Ravintola Maunossa sekä kahden tunnin käyttö vierailukeskus Joen neuvottelutila Amfiteatterissa (40 henkeä). Kyselyssä kerättyjä yhteystietoja käytetään vain arvonnan suorittamiseen, minkä jälkeen yhteystiedot tuhotaan.

Kyselyn teettävät yhteistyössä Turun Teknologiakiinteistöt Oy, Turun kaupunki, Turun kauppakamari, Turun ammattikorkeakoulu ja Turku Science Park Oy. Kyselyn toteuttaa KTI Kiinteistötieto Oy. Kyselyn vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisina.

Lue lisää | Yleistä