Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Kohtaamisten alkulähteellä – Seuraavassa Joki Forumissa perehdytään matkailualan kehittämiseen

Syksyn Joki Forum -tilaisuuteen kokoonnutaan kuulemaan, miten luodaan ensiluokkainen matkailualan konsepti ja mihin pohjautuu menestyneen hotellin salaisuus. Seuraava Joki Forum on keskiviikkona 16.11.2022.

Tilaisuuden puhujana toimii SOK Matkailukaupan konsepti- ja kehitysjohtaja Jaana Matikainen.

Matikainen on intohimoinen hotelliliiketoiminnan kehittäjä. Hänellä on lähes 20 vuoden kokemus toimialan eri tehtävistä eri hotellibrändeissä.

Tällä hetkellä hän vastaa SOK Matkailukaupan ketjuohjauksessa Matkailukaupan konsepteista ja kehityksestä. Jaanan sydän sykkii erityisesti Sokos Hotels -brändille, jonka tehtävänä on onnellistaminen.

Ohjelma:

8.30 Aamiainen Vierailukeskus Joen aulassa

9.00 Jaana Matikainen – Tehtävänä onnellistaminen

10.00 Tilaisuus päättyy

Joku Forum kokoaa Tiedepuiston yhteen

Joki Forum on Vierailukeskus Joen säännöllisesti järjestettävä tilaisuus, jossa käsitellään ajankohtaisia aiheita työelämästä ja yritysmaailmasta. Tilaisuudessa on tarjolla aamiainen Joen aulassa ja ohjelmaa Cave-teatterissa.

Osallistuminen vaatii ilmoittautumisen. Kutsu tilaisuuteen on lähetetty kaikille Joen kumppaneille ja Teknologiakiinteistöjen asiakkaille. Jos olet Teknologiakiinteistöjen asiakas, mutta et ole saanut kutsua, olethan yhteydessä sähköpostitse osoitteeseen info@teknologiakiinteistot.fi.

Lue lisää | Tapahtumat