Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Kokous- ja tapahtumakeskus Joki

Monipuoliset tilat erilaisiin tapahtumiin

Joki tarjoaa laajan valikoiman tiloja, jotka soveltuvat monenlaisiin tapahtumiin. Olipa kyseessä sitten pieni kokous, suuri seminaari tai juhlatilaisuus, meiltä löytyy sopiva tila. Tilamme ovat muokattavissa tarpeidesi mukaan, ja ne voidaan sisustaa joko viralliseen tai rentoon tyyliin. Tämä joustavuus tekee tiloistamme ihanteellisia niin yritystapahtumiin kuin yksityisiin juhliinkin.

Erityisesti Mauno Koivisto -keskus on suosittu valinta kokouspäivien ja kongressien järjestämiseen. Keskus koostuu kolmesta erikokoisesta ja -tyyppisestä tilasta, jotka mahdollistavat joustavasti erilaiset tilaisuudet. Lisäksi Joen auditoriot ja salit tarjoavat erinomaiset puitteet suurille tapahtumille, kuten avajaispuheille ja massaluennoille.

Virtuaali- ja hybriditapahtumat

Nykyajan tapahtumajärjestäjät arvostavat virtuaali- ja hybriditapahtumien mahdollisuuksia. Joki on varustettu huippuluokan teknologialla, joka mahdollistaa laadukkaiden virtuaali- ja hybriditapahtumien järjestämisen. Tämä tarkoittaa, että voit tavoittaa yleisösi riippumatta siitä, missä he fyysisesti sijaitsevat.

Virtuaalitapahtumien järjestäminen Joella on vaivatonta, sillä tarjoamme kaiken tarvittavan esitystekniikan ja teknisen tuen. Lisäksi tilamme ovat suunniteltu siten, että ne soveltuvat erinomaisesti myös hybriditapahtumiin, joissa osa osallistujista on paikan päällä ja osa etäyhteyden päässä.

Laadukkaat catering-palvelut

Tarjoilut ovat olennainen osa onnistunutta tapahtumaa. Meidän kautta saat catering-palvelut kaikkiin tilaisuuksiin, olipa kyseessä sitten pieni kokous tai koko päivän kestävä seminaari. Tarjoamme monipuolisen valikoiman herkullisia ruokia ja juomia, jotka tekevät vaikutuksen vieraisiisi.

Erityisen suosittu on Kahvimopo, joka tuo vastapaahdetun kahvin suoraan Tiedepuiston sydämeen. Lisäksi voit valita tapahtumaasi esimerkiksi drinkkibaarin tai osallistavan drinkkikoulun, joka tuo lisäarvoa tiimipäiviin ja henkilöstöpäiviin.

Visuaaliset elämykset ja somistus

Visuaalisuus on tärkeä osa tapahtuman tunnelmaa. Joella voit luoda juuri oikeanlaisen ilmapiirin värivalojen avulla, jotka tuovat tilaisuuteesi halutun tunnelman. Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppanimme Bloomworksin kautta kauniit tapahtumakukat, jotka somistavat ympäristöä ja tuovat juhlavuutta tilaisuuteen.

Valokuvaus ja videointi ovat myös olennainen osa tapahtumien dokumentointia. Joen upeat tilat tarjoavat erinomaiset puitteet valokuville ja videoille, ja erilaisissa tiloissamme on helppoa ottaa niin tapahtumakuvia kuin yksilökuviakin.

Erikoispalvelut ja viihde

Jos haluat tuoda tapahtumaasi jotain erityistä, meillä on tarjolla useita erikoispalveluita. Esimerkiksi Joen Showroomiin rakennettava kasino on ainutlaatuinen lisä henkilöstöpäiville, tiimipäiville tai yritystapahtumille. Lisäksi tarjolla on halutessasi ammattitaitoisen DJ:n, joka loihtii juuri haluamasi fiiliksen tapahtumaasi.

Elävä musiikki nostaa tapahtuman uudelle tasolle, ja meiltä voit tilata esiintyjän, olipa kyseessä sitten bändi tai yksittäinen muusikko. Lisäksi hauskat lisät, kuten donitsiseinä ja popcornkone, tuovat rentoa tunnelmaa ja viihdyttävät vieraita.

Yhteenveto

Joki on monipuolinen kokous- ja tapahtumakeskus, joka tarjoaa upeat puitteet erilaisille tilaisuuksille. Meiltä löydät sopivat tilat niin pieniin kokouksiin kuin suuriin seminaareihin ja juhliin. Laadukkaat catering-palvelut, visuaaliset elämykset ja erikoispalvelut tekevät tapahtumastasi unohtumattoman.

Virtuaali- ja hybriditapahtumien mahdollisuudet sekä vierailu- ja innovaatiokeskuksen tarjoamat verkostoitumismahdollisuudet tekevät Joesta ihanteellisen valinnan yritystapahtumille. Tule tutustumaan ja järjestä seuraava tilaisuutesi Joella!

Lue lisää | Yleistä