Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Kokous- ja tapahtumatilat Joki – luo unohtumaton tapahtuma

Onnistuneen tapahtuman elementit

Tapahtuman järjestäminen vaatii tarkkaa suunnittelua ja huomiota yksityiskohtiin. Joki tarjoaa kattavan palvelukokonaisuuden, joka sisältää kaiken tarpeellisen ikimuistoisen tapahtuman toteuttamiseksi. Olipa kyseessä intiimi kokous tai näyttävä gaala, Joen joustavat ja muokattavat tilat tarjoavat ihanteelliset puitteet tapahtumalle.

Tarjoamme palveluita aina cateringista ja tapahtumatekniikasta fasilitointiin ja valokuvauspalveluihin asti. Esimerkiksi Turku Kahvilla -kahvimopo ja Joen donitsiseinä tuovat tapahtumaasi persoonallisen kosketuksen. Kokenut henkilökuntamme on valmiina auttamaan suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman, joka ylittää odotukset ja jää elävästi mieleen.

Joustavat tilat kaikkiin tarpeisiin

Joen tilat on suunniteltu monipuolisuutta ja muunneltavuutta ajatellen. Tarjolla on yli 30 erityyppistä kokoustilaa, jotka soveltuvat niin pieniin neuvotteluihin kuin laajoihin seminaareihin. Auditoriot ja juhlasalit ovat ihanteellisia isompien tapahtumien järjestämiseen, ja niiden nykyaikainen varustelu varmistaa, että esitys välittyy selkeästi ja tehokkaasti.

Edustustiloissa voi pitää vaikuttavia tilaisuuksia, joissa yhdistyvät henkeäsalpaavat näkymät ja huippuluokan palvelu. Luksusta kaipaaville on tarjolla saunatiloja ulkoporealtaineen. Näiden lisäksi Joessa on ainutlaatuisia tiloja, kuten Joki-fillari ja kasino, jotka tuovat tapahtumaasi leikkisän ja erottuvan elementin.

Elämyksiä ja uudistuksia

Joki ei ole vain tapahtumapaikka, vaan kokonaisvaltainen elämys, joka innostaa ja yhdistää ihmisiä. Showroom tarjoaa elämyksellisen ympäristön, jossa voi tehokkaasti esitellä yrityksen tai tuotteen. Partner Expo -tilassa yhteistyökumppanit voivat luoda lyhytaikaisia näyttelyitä, jotka korostavat heidän toimintaansa ja uudistuksiansa.

Turku Futurescapes -tila on omistettu Turun alueen ja kaupunkikehityksen visioille, mikä tarjoaa ainutlaatuisen foorumin tulevaisuuden suunnitelmien ja ideoiden jakamiseen. Tilat ovat avoinna kaikille – yrityksille, opiskelijoille ja asiantuntijoille – ja ne tarjoavat mahdollisuuden verkostoitua ja oppia uutta.

Erottuvat palvelut

Onnistuneen tapahtuman menestys piilee pienissä yksityiskohdissa. Joessa on tarjolla laaja valikoima palveluita, jotka tekevät tapahtuman järjestämisestä sujuvaa. Catering-palvelu pitää huolen herkullisista tarjoiluista, ja tapahtumatekniikka varmistaa, että esitykset etenevät ilman teknisiä haasteita.

Henkilökunta auttaa asettamaan selkeät tavoitteet tapahtumalle. Valokuvaus- ja videointipalvelut tallentavat tapahtumien tärkeimmät hetket, ja värivaloilla luodaan tilaisuuteen kuin tilaisuuteen sopiva tunnelma. Nämä palvelut yhdessä varmistavat, että tapahtumasi ei ole vain onnistunut, vaan myös ikimuistoinen.

Yhteistyöllä kohti menestystä

Joessa uskotaan yhteistyön voimaan, ja  kumppaneille on tarjolla mahdollisuus esitellä toimintaansa ja liittyä kumppaniverkostoon, joka tukee alueen yritysten menestystä. Yhteistyön kautta voidaan luoda tapahtumia, jotka eivät ainoastaan viihdytä ja valista, vaan myös edistävät liiketoimintaa ja uudistuksia.

Ainutlaatuinen sijainti Turun Tiedepuiston sydämessä tarjoaa ihanteelliset puitteet verkostoitumiselle ja uusien ideoiden kehittämiselle. Jon tilat ja palvelut on suunniteltu tukemaan yrityksiä kaikissa niiden tarpeissa, olipa kyseessä sitten tuote-esittely, koulutuspäivä tai juhlatilaisuus.

Lue lisää | Yleistä