Elokuvapäivä 7.3.
Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Kokouskeskus Joki: auditoriot ja salit

Auditoriot: täydellinen ympäristö suurille esityksille

Kun suunnittelet seminaaria, konferenssia tai muuta suurtapahtumaa, auditorion valinta on yksi tärkeimmistä päätöksistä. Joki tarjoaa tilat, jotka ovat akustisesti optimoituja ja teknisesti varusteltuja, jotta esityksesi saavuttaa jokaisen kuulijan selkeästi ja vaikuttavasti. Auditoriot ovat muunneltavissa ja soveltuvat monenlaisiin tarpeisiin, olipa kyseessä sitten yrityksen vuosikokous tai kansainvälinen kongressi.

Joen tiloissa on huomioitu esteettömyys, ja ne on varustettu nykyaikaisella esitystekniikalla, joka mahdollistaa sujuvat videoyhteydet ja interaktiiviset esitykset. Lisäksi yhteistyökumppanien kautta on saatavilla kattavat catering-palvelut, jotka takaavat, että vieraat voivat nauttia laadukkaista tarjoiluista tapahtuman aikana.

Monipuoliset salit jokaiseen tapahtumaan

Etsitkö joustavaa tilaa työpajalle, tuotejulkistukselle tai verkostoitumistilaisuudelle? Joen tilat tarjoavat monipuoliset puitteet erilaisille tapahtumille. Salit ovat muokattavissa tarpeidesi mukaan, olipa kyseessä sitten intiimi workshop tai suurempi näyttely. Joustavuus ja muunneltavuus ovat avainasemassa, kun haluat luoda tapahtumallesi ainutlaatuisen ilmeen.

Salit on varustettu modernilla tekniikalla ja niissä on mahdollisuus erilaisiin somistus- ja valaistusratkaisuihin, jotka luovat juuri oikeanlaisen tunnelman tapahtumaasi. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään kaikissa tapahtuman järjestelyissä alusta loppuun.

Tilaisuutesi menestyksen takaajat

Jokainen tapahtuma on ainutlaatuinen ja vaatii yksilöllistä huomiota. Siksi tarjoamme kattavat palvelut, jotka takaavat tapahtumien sujuvuuden ja menestyksen. Olipa kyseessä sitten pieni kokous tai suuri gaala, Joesta löytyy sopivat tilat ja palvelut jokaiseen tarpeeseen.

Palveluihimme kuuluu muun muassa tapahtumatekniikan vuokraus, fasilitointi, valokuvaus ja videointi sekä erikoisemmat lisät kuten drinkkibaari tai kasino. Joen henkilökunta huolehtii yksityiskohdista, jotta asiakas voit keskittyä olennaiseen – vieraiden viihtyvyyteen ja tapahtuman tavoitteiden saavuttamiseen.

Yhteistyöllä kohti menestystä

Joki toimii Turun seudun yritysten yhteisenä vierailukeskuksena, jossa kumppanuus ja verkostoituminen ovat avainasemassa. Tarjoamme yrityksille mahdollisuuden esitellä toimintaansa ja saada näkyvyyttä ainutlaatuisessa ympäristössä. Yhteistyöverkoston avulla edistämme alueen yritysten menestystä ja luomme uusia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiseen.

Joen showroom tarjoaa immersiivisen ja näyttävän esittelytilan tuotteille ja palveluille. Joen tiloissa voi järjestää vaikuttavia tapahtumia, jotka jättävät pysyvän vaikutuksen vierailijoihin.

Lue lisää | Yleistä