Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Kokouspalvelut Turun alueella

Ihanteelliset puitteet onnistuneisiin kokouksiin

Kun etsitään Turun alueelta sopivaa paikkaa kokoukselle yritykselle tai organisaatiolle, on olennaista löytää tila, joka täyttää kaikki vaatimukset. Tarjoamme kattavat ja muokattavat kokoustilat, jotka ovat ihanteellisia niin pienten palaverien kuin isojen seminaarienkin järjestämiseen. Jokainen kokous on ainutlaatuinen, ja meidän tehtävämme on taata, että tilamme edistävät tapahtumanne tavoitteita ja mahdollistavat tehokkaan vuorovaikutuksen.

Kokoustilojemme suunnittelussa on kiinnitetty huomiota eri tarpeisiin ja toiveisiin. Voitte valita pienistä neuvotteluhuoneista aina suuriin konferenssitiloihin, jotka on varustettu viimeisimmällä teknologialla. Tilojemme joustavuus mahdollistaa myös työpajojen ja ryhmätöiden onnistuneen toteutuksen, mikä tekee meistä erinomaisen vaihtoehdon erilaisiin kokoustilanteisiin.

Palvelut, jotka luovat eron

Kokouksen järjestäminen ei ole vain oikean tilan valintaa, vaan myös lisäpalveluiden merkitys on korostunut. Tarjoamme laajan valikoiman palveluita, jotka varmistavat kokouksenne sujuvuuden ja antavat sille ammattimaisen ilmeen. Catering-palvelumme pitää huolen maukkaista tarjoiluista, jotka suunnitellaan toiveidenne mukaan, ja tapahtumatekniikkamme takaa, että esityksenne toimivat moitteettomasti.

Jos kaipaatte kokoukseenne jotakin erityistä, voimme järjestää ainutlaatuisia lisäpalveluita, kuten fasilitointia tavoitteiden tarkentamiseen, valokuvausta ja videointia muistojen tallentamiseen sekä erikoisvalaistusta tunnelman luomiseen. Me huolehdimme yksityiskohdista, jotta te voitte keskittyä tärkeimpään – kokouksenne sisältöön ja päämääriin.

Yhteistyö ja verkostoituminen

Tiedostamme, että kokoukset ja tapahtumat ovat loistavia tilaisuuksia verkostoitua ja luoda yhteistyötä. Tästä syystä tarjoamme tiloissamme mahdollisuuden esitellä yrityksenne toimintaa ja saavutuksia. Kumppaniverkostomme avulla voitte laajentaa kontaktejanne ja löytää uusia yhteistyömahdollisuuksia Turun seudun liike-elämässä.

Tilamme toimivat myös innovaatioiden ja liiketoiminnan näyttämönä, jossa voitte esitellä tuotteitanne ja palveluitanne potentiaalisille asiakkaille ja sidosryhmille. Tämä on mainio keino vahvistaa brändiänne ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Elämyksiä joka makuun

Kokouksen päätyttyä on aika rentoutua ja nauttia. Meidän tiloissamme voitte järjestää mieleenpainuvia iltajuhlia tai tiiminvahvistustapahtumia, jotka jäävät kaikkien muistiin. Olipa kyseessä sitten rento cocktailbaari, kesäinen jokipyöräily tai kasinon tuoma jännitys, meiltä löytyy vaihtoehtoja jokaiseen tarpeeseen.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme on valmiina auttamaan teitä suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman, joka ylittää odotuksenne. Olipa kyse sitten DJ:n luomasta tunnelmasta tai herkullisesta donitsiseinästä, me teemme kaikkemme, että tapahtumanne onnistuu.

Lue lisää | Yleistä