Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Kokoustilat ammattitaidolla

Kokouksen onnistumisen kulmakivet

Kokouksen suunnittelu on näytös taituruudesta, jossa pienetkin yksityiskohdat ovat suuressa roolissa. Me Joessa ymmärrämme, että jokainen kokous on ainutlaatuinen tilaisuus, ja siksi tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä palveluita. Kokoustilamme on suunniteltu niin, että ne palvelevat sekä intiimejä palavereja että suuria konferensseja, varmistaen, että jokainen osallistuja nauttii olostaan ja saa uutta inspiraatiota.

Ammattitaitomme näkyy kaikessa toiminnassamme. Kokoustilojemme monipuolisuus ja muunneltavuus mahdollistavat erilaisten tapahtumien järjestämisen, ja huippumoderni tapahtumatekniikkamme varmistaa, että esitykset sujuvat ilman teknisiä ongelmia. Tarjoamme myös laajat palvelut tarjoilusta fasilitointiin, jotta voit keskittyä kokouksesi keskeiseen sisältöön ja tavoitteisiin.

Palvelut, jotka tekevät eron

Kokouspaikan valinnassa palveluiden laatu on yhtä tärkeää kuin itse tilojenkin. Tarjoamme kokonaisvaltaisen palvelukokemuksen, joka kattaa kaiken tarvittavan tapahtumasi onnistumiseksi. Catering-palvelumme takaavat herkulliset tarjoilut, jotka on räätälöity juuri sinun tapahtumasi tarpeisiin. Olipa kyseessä kevyt aamiaiskokous tai näyttävä illallistilaisuus, meiltä löydät oikean vaihtoehdon.

Tapahtumatekniikka on tärkeä osa nykyaikaista kokousta. Meiltä löydät kaiken tarvittavan äänentoistosta valaistukseen ja esitystekniikkaan. Kokeneet työntekijämme varmistavat, että tekniikka toimii moitteettomasti koko tapahtuman ajan. Fasilitointipalvelumme auttavat asettamaan selkeitä tavoitteita ja suunnittelemaan tapahtuman niin, että tavoitteet saavutetaan.

Tilat monenlaisiin tarpeisiin

Valikoimastamme löytyy yli 30 erilaista kokoustilaa, jotka on suunniteltu tukemaan erityyppisiä tapahtumia ja kokouksia. Etsitpä sitten pientä neuvotteluhuonetta tai suurta seminaarisalia, meiltä löydät täydellisen ympäristön. Jokainen tila on suunniteltu ergonomia huomioiden, jotta osallistujat voivat keskittyä kokouksen antiin täysillä.

Edustustiloissamme yhdistyvät tyylikkyys ja toimivuus. Ne tarjoavat ihanteelliset puitteet niin tärkeille neuvotteluille kuin rennoille illanvietoillekin. Saunatilamme tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän työskentelyä ja rentoutumista, ja niistä avautuvat näkymät Turun ylle ovat unohtumattomat.

Elämyksiä ja innovaatioita

Joessa ei ole pelkästään kokous- ja tapahtumapaikka, vaan kokonaisvaltainen elämys, joka kiihdyttää ja yhdistää ihmisiä. Showroomimme tarjoaa syventävän kokemuksen, jossa esitykset heräävät eloon visuaalisen led-seinän ja äänentoiston avulla. Tämä tekee esityksistä vaikuttavia ja varmistaa, että sanomasi välittyy tehokkaasti.

Turku Futurescapes -tilamme esittelee Turun seudun ja kaupunkikehityksen visioita, tarjoten vierailijoille kiehtovan katsauksen tulevaisuuden mahdollisuuksiin. Partner Expo -tilassamme yhteistyökumppanimme voivat esitellä toimintaansa ja luoda uusia yhteistyösuhteita. Meillä on lukemattomia mahdollisuuksia tehdä tapahtumastasi menestys.

Yhteistyöllä kohti menestystä

Yhteistyö on kaiken ytimessä. Me Joessa uskomme, että yhdessä voimme saavuttaa enemmän. Tarjoamme kumppaneillemme mahdollisuuden tuoda esiin omaa toimintaansa ja liittyä osaksi kumppaniverkostoamme, joka edistää alueen yritysten menestystä. Yhteistyön kautta voimme tarjota asiakkaillemme entistä parempia palveluita ja kokemuksia.

Tilamme ovat avoinna kaikille – yrityksille, opiskelijoille ja asiantuntijavieraille. Joessa on kohtaamispaikka, jossa liiketoiminta ja tiede kohtaavat, ja se toimii alustana innovaatioille ja kaupunkikehitykselle. Tule kokemaan Joessa ja anna meidän auttaa sinua luomaan tapahtuma, joka ylittää odotuksesi.

Lue lisää | Yleistä