Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Kokoustilat ja -palvelut Turun keskustassa

Kokouksen isännöinti Turun sydämessä

Kun kokouspäivä häämöttää ja etsit täydellistä paikkaa tapahtumallesi, Turun keskustan eläväinen ilmapiiri tarjoaa lukuisia vaihtoehtoja. Me Joessa ymmärrämme, että jokainen kokous on erityinen, ja siksi tarjoamme räätälöityjä tiloja ja palveluita, jotka vastaavat juuri teidän tarpeitanne. Olipa kyseessä pieni tiimipalaveri tai suuri seminaari, meiltä löytyy juuri oikea ratkaisu.

Kokoustilojemme monipuolisuus sallii sekä virallisten että vapaamuotoisempien tapahtumien isännöinnin. Tilojemme joustavuus ja nykyaikainen varustelu varmistavat, että kokouksenne etenee ilman teknisiä ongelmia. Lisäksi keskeinen sijaintimme Turun ytimessä tekee meistä helposti tavoitettavan paikan sekä paikallisille että kauempaa saapuville vieraille.

Palvelut, jotka tekevät tapahtumastanne mieleenpainuvan

On meille ensiarvoisen tärkeää, että tapahtumanne onnistuu moitteettomasti. Siksi tarjoamme kattavan valikoiman palveluita, jotka täydentävät kokoustilaisuuttanne. Catering-palvelumme pitää huolen herkullisista tarjoiluista, olipa kyseessä aamukahvit, lounas tai illallinen. Tapahtumatekniikkamme varmistaa, että esityksenne näkyvät ja kuuluvat selkeästi, ja kokenut henkilökuntamme on aina apunanne.

Voitte myös käyttää hyväksenne fasilitointipalveluitamme, jotka tukevat tapahtumanne suunnittelua ja toteutusta. Tämän avulla varmistamme, että kokouksenne tavoitteet saavutetaan tehokkaasti. Tarjoamme myös valokuvaus- ja videointipalveluita, jotka tallentavat tapahtumanne tärkeät hetket ammattimaisesti.

Tiloja joka lähtöön

Valikoimassamme on yli 30 erilaista kokoustilaa, jotka soveltuvat niin intiimeihin neuvotteluihin kuin laajempiin työpajoihin. Jokainen tila on suunniteltu huolellisesti ja varustettu viimeisimmällä tekniikalla, jotta kokouksenne etenee sujuvasti. Auditoriomme ja salimme ovat ihanteellisia suurempien tapahtumien isännöintiin, tarjoten tilaa ja tekniikkaa vaativampiin esityksiin.

Edustustiloissamme voitte pitää vaikuttavia tilaisuuksia, joissa yhdistyy työskentely ja rentoutuminen. Näissä tiloissa voitte ihailla upeita näkymiä Turun ylle ja viettää iltaa esimerkiksi ulkoporealtaassa. Monipuoliset tilamme mukautuvat monenlaisiin tarpeisiin, ja niiden avulla voitte luoda juuri sellaisen tapahtuman kuin toivotte.

Yhteistyö ja verkostoituminen keskiössä

Me Joessa uskomme yhteistyön voimaan. Toimimme Turun alueen yritysten yhteisenä kohtaamispaikkana, jossa kumppanit voivat esitellä toimintaansa ja luoda uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Kumppaniverkostomme tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua ja edistää alueen yritysten menestystä.

Tiloissamme järjestettävät tapahtumat eivät ole vain kokouksia, vaan ne ovat tilaisuuksia oppia, saada inspiraatiota ja luoda uusia kontakteja. Innovatiivinen ympäristömme ja monipuoliset tilat tarjoavat puitteet, jotka tukevat näitä tavoitteita ja auttavat teitä kehittämään liiketoimintaanne.

Elämyksiä ja lisäpalveluita tapahtumaanne

Tapahtumanne ei ole vain kokous, vaan se on elämys, joka jää mieliin. Lisäpalvelumme, kuten kahvimopo, donitsiseinä ja popcornkone, tuovat tapahtumaanne leikkisyyttä ja ainutlaatuisuutta. Voitte valita myös drinkkibaarin tai järjestää tiimipäiville osallistavan cocktail-koulutuksen, joka yhdistää työn ja viihteen.

Järjestämme lisäksi DJ-palveluita ja live-esiintyjiä, jotka luovat tapahtumaanne sopivan tunnelman. Olipa toiveenne rento taustamusiikki tai energinen livebändi tunnelman kohottajana, meiltä löytyvät ratkaisut. Ainutlaatuiset palvelumme tekevät tapahtumastanne ikimuistoisen.

Lue lisää | Yleistä