Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Kurkistus Joen kulisseihin

Jos olet joskus varannut Joesta tiloja, olet luultavimmin ollut tekemisissä Joen myyntipalvelun Minnan tai Katrin kanssa. Lue, mitä myyntipalvelun tehtäviin kuuluu kulissien takana, ja mitä Minna Mäkinen ja Katri Lamminniemi ajattelevat Joen tiloista ja toiminnasta.

Myyntipalvelun vastuulla on hoitaa Joki-brändin alla olevien tilojen myyntiä. Vaikka Joki mielletään vahvasti tapahtuma- ja vierailukeskukseksi, on se myös paljon muuta, kuten Minna ja Katri muistuttavat.

– Valikoimaamme kuuluu yli 40 erilaista kokous-, tapahtuma- ja edustustilaa Tiedepuiston alueella. Tilat taipuvat muutaman hengen videoneuvotteluista satojen henkilöiden konferensseihin. Pieniä kokoustiloja löytyy muunmuassa DataCitystä, ElectroCitystä ja Trivium Retoriikasta. Suuriin tapahtumiin sopivat Mauno Koivisto -keskus BioCityssä tai Vierailukeskuksen Cave-teatteri, jonka kaareva näyttö herättää aina kävijöiden mielenkiinnon.

Laajat, eri toimialojen osaajista koostuvat verkostot mahdollistavat, että Joen asiakkaat saavat tilojen lisäksi tarvitsemansa palvelut yhden luukun periaatteella.

– Lähtökohtana on, että asiakas saa tilaisuuteensa kaiken tarvitsemansa yhdellä puhelinsoitolla. Oli kyse sitten tarjoiluista, kokouksen fasilitoinnista, kasvomaskeista, tapahtuman videokuvauksesta tai vaikka kukka-asetelmista, pyrimme hoitamaan kaiken mahdollisimman vaivattomaksi asiakkaalle.

Poikkeusvuosikaan ei ole saanut Jokea jäätymään, sillä tilojen monipuolisuus on mahdollistanut toiminnan jatkuvuuden keskellä vaihtelevia kokoontumisrajoituksia. Avarissa tiloissa, kuten Presidentti-auditoriossa ja Cave-teatterissa, on ollut helppo järjestää tapahtumia turvallisuus ja tarvittavat etäisyydet huomioiden. Osaavan verkoston ja tekniikan avulla Joki on taipunut mitä monipuolisempien virtuaali- ja hybriditapahtumien alustaksi.

”Lähtökohtana on, että asiakas saa tilaisuuteensa kaiken tarvitsemansa yhdellä puhelinsoitolla.”

– Pandemiavuosi on varmasti rikastuttanut omaakin ammattiosaamista, mitä tulee vaikkapa striimausten järjestämiseen. Tietysti toivomme, että Joessa päästäisiin pian järjestämään isoja tilaisuuksia ja konferensseja, mutta erilaiset virtuaali- ja hybriditilaisuudet ovat tulleet jäädäkseen, Minna ja Katri päättävät.

Joessa on parhaillaan käynnissä säästä tonni ja striimaa -kampanja, jonka aikana Cave-teatteri toimii virtuaalistudiona, joka sopii esimerkiksi webinaarien, henkilöstötapahtumien ja lanseerauksien järjestämiseen. Juhannukseen asti kestävän tempauksen aikana tapahtuman voi järjestää Cave-teatterissa avaimet käteen -periaatteella, ammattilaisten avulla, ja vieläpä edullisemmin kuin yleensä. Cavessa tavallista edullisemmin ammattimaisesti tuotettuja virtuaalitapahtumia, kuten lanseerauksia tai webinaareja. Myyntipalveluun siis soittoa, niin toteutetaan tapahtumanne!

Ota yhteyttä:
myynti@jokiturku.fi
010 315 3000

Lue lisää | Yleistä