Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Kutsu Future Meetings digikaffelle keskiviikkona 18.11.2020

Tervetuloa Joen kumppaneille tarkoitetulle Future Meetings digikaffelle keskiviikkona 18.11.2020 kello 9-10. Tilaisuus on tarkoitettu kaikille kokous-, konferenssi- ja tapahtumajärjestelyistä kiinnostuneille.

Miltä kokousmaailma näyttää tällä hetkellä kokousjärjestäjän näkökulmasta? Tule rohkeasti mukaan kuuntelemaan, kommentoimaan ja inspiroitumaan.

Tunnin aikana kuulet mitä uudet tapahtumamuodot parhaimmillaan mahdollistavat ja miten me voimme auttaa sinua järjestämään onnistuneen ja kokemuksellisen hybridi- tai virtuaalitapahtuman. Kuulet myös, miten elämys rakennetaan verkossa. Lisäksi kurkistamme käytännön case-tapauksia Eurooppa-foorumia ja Shiftiä eli tarinoita siitä, miten fyysiset tapahtumat muutettiin onnistuneesti hybridi- ja virtuaalitapahtumiksi. Mukana keskusteluissa Shiftin toimitusjohtaja Sini Toivonen ja Rajulive Oy:n perustaja Johan Ekman. Carita Varjonen Vierailukeskus Joesta ja Gunilla Sjöberg Aboasta kommentoivat keskustelua ja jakavat omia kokemuksia. Tapahtuman fasilitaattoreina toimivat Niko Herlin ja Kirsi Kostia Great Minds Oy:stä

Tilaisuuden järjestää yhteistyössä Aboa kongressi- ja tapahtumapalvelut Oy, Vierailu- ja innovaatiokeskus Joki, Rajupaja Oy, Rajulive Oy, Vuokrakaluste Oy ja Turun kaupungin kongressiyksikkö.

Paikka: Online lähetys Vierailukeskus Joesta
Aika: keskiviikkona 18.11. klo 9:00-10:00 

Ilmoittautumislinkki on lähetetty sähköpostitse Joen kumppaneille. Ensimmäisille ilmoittautuneille on luvassa myös yllätyslahja.

Lue lisää | Tapahtumat