Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Kutsu Joki Forum -aamiaistilaisuuteen 6.4.2022

Miten markkinoinnista saadaan enemmän irti? Miten brändit voivat luoda asiakaskeskeisempää ja tehokkaampaa markkinointia? Tule mukaan kuulemaan kansainvälisesti palkitun brändistrategi Eka Ruolan puheenvuoro Joki Forum -tilaisuuteen 6.4.2022.

Tilaisuudessa Eka Ruola esittelee uuden mallin aikaisemman Markkinoinnin 4 P:tä -teorian tueksi, jotta brändien markkinointi nykymaailmassa olisi luovempaa, asiakaskeskeisempää ja sitä kautta tehokkaampaa. Uuden mallin tarkoitus ei ole kokonaan räjäyttää aikaisempaa, vaan tuoda uusi emotionaalisempi taso vanhemman rationaalisemman teorian yhteyteen. Esitys pitää sisällään esimerkkejä meiltä ja maailmalta sekä konkreettisia ajatuksia siitä, miten yritykset saavat markkinoinnistaan enemmän irti. Paikan päälle osallistuville jaetaan Ruolan uutuuskirja Markkinoinnin uudet 4 P:tä (Alma Talent).

Eka Ruola on yksi Suomen tunnetuimmista ja palkituimmista luovista johtajista, brändistrategeista ja markkinoinnin asiantuntijoista sekä kansallisella että kansainvälisellä tasolla. Päätyönään Ruola toimii hybriditoimisto Nitro Groupin vastaavana luovana johtajana ja hän on myös yrityksen pääomistaja.

Tilaisuus on täynnä ja ilmoittautuminen on päättynyt.

Ohjelma:

8.30 Aamiainen Vierailukeskus Joen aulassa
9.00 Eka Ruola: Markkinoinnin uudet 4P:tä
10.00 Tilaisuus päättyy

Lue lisää | Tapahtumat