Liity kumppaniksi

Järjestä tapahtumia. Pystytä näyttely. Esittele toimintaanne. Vaikka joka päivä.

Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Liity kumppaniksi

Tarvitsetko tapahtumatiloja, kaipaatko näkyvyyttä tai haluatko verkostoitua muiden yritysten kanssa? Liity Joen kumppaniksi!

Joki on Turun Tiedepuiston sydämessä sijaitseva kokous- ja tapahtumatalo, joka toimii alueen yritysten ja organisaatioiden yhteisenä vierailukeskuksena. Joen yritysyhteisöön kuuluu noin neljäsataa yritystä ja organisaatiota, jotka kohtaavat säännöllisesti Joessa järjestettävissä tapahtumissa.

Joen kumppanina pääset osaksi Joen yritysverkostoa ja saat kutsuja lähes kuukausittain järjestettäviin tapahtumiin, joita ovat Joki-kahvit, Joki Forum ja Sporttia parhaalla paikalla -tapahtumat sekä Joki-matchmaking-pikatreffit.

Joki tarjoaa kumppaneilleen myös mahdollisuuden saada näkyvyyttä Joen sidosryhmälehti Bizissä, Joen verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa. Lisäksi Joen kumppanit pääsevät esille Vierailukeskuksen aulassa sijaitseville kosketusnäytöille ja voivat tuottaa omaa materiaalia Showroomin led-seinälle.

Joen kokous- ja tapahtumatiloja kumppanit käyttävät kumppanihinnalla, joka on 20 prosenttia normaalihintoja vähemmän. Kumppanit saavat myös maksutta apua tapahtumasuunnitteluun ja onnistuneen tapahtuman Joessa varmistaa osaajaverkostomme, josta löydämme kuhunkin tapahtumaan parhaat tekijät.

Kumppanuuspaketit ja niiden sisällöt räätälöidään aina yritysten tarpeet huomioiden, jolloin kumppanuuden sisältö voi painottua enemmän yhteisöön ja tapahtumiin, näkyvyyteen tai tilojen käyttöön.

Kiinnostuitko Joen kumppanuudesta?