Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Carita Varjonen paljastaa: Joki laajenee Jussinaukiolle

Vierailukeskus Joen vuoden 2024 tavoitteisiin kuuluvat Tapahtumatori, Joelle brändättävä applikaatio ja entistä monipuolisempi SHIFT.

Joen vuosi 2024 on käynnistynyt vauhdikkaasti, ja odotukset ovat korkealla. Kiinnostus Tiedepuistossa järjestettäviin tapahtumiin on koko ajan kasvussa, ja Joesta on muodostunut alueelle tärkeä kohtaamispaikka.

Joen omat suositut tilaisuudet, kuten Joki-kahvit ja Joki Forumit jatkuvat vuoden 2024 aikana jo heti kevätkaudella, ja toukokuussa päästään nauttimaan monipuolisesta SHIFT Business Festivaalista.

– Vuoden 2024 tavoitteena on lunastaa lupauksemme ja tarjota asiakkaillemme entistä enemmän tapahtumia, lupaa Joen yhteisöpäällikkö ja SHIFTin toimitusjohtaja Carita Varjonen.

Joki jatkaa kehittymistään tänäkin vuonna. Luvassa on aivan uudenlaisia mahdollisuuksia tapahtumien toteuttamiseen, sillä Joen yhteyteen rakennetaan Tapahtumatori, joka nousee aivan Tiedepuiston sydämeen, Jussinaukiolle.

Vuoden 2024 tavoitteena on lunastaa lupauksemme ja tarjota asiakkaillemme entistä enemmän tapahtumia.

Carita Varjonen

Tapahtumatorin yhteyteen on luvassa muun muassa kookas viherseinä ja kiinteä lava sekä screen, jota voidaan hyödyntää tapahtumien striimeihin ja myös mainostamistarkoituksiin.

– Tapahtumatorin myötä Joessa on entistä helpompaa järjestää myös ulkotapahtumia. Tiedepuiston parhaat bileet osoittivat viime vuonna sen, että Jussinaukio taipuu loistavasti myös isoihin ulkotapahtumiin, sanoo Varjonen.

Toinen tämän vuoden uutuus on Joelle brändätty applikaatio, joka lanseerataan maaliskuussa. Applikaation mahdollistaa Brella, joka on maailman johtava verkkosovellus yritystilaisuuksiin ja konferensseihin. Sovelluksen avulla voi löytää kontakteja missä tahansa tapahtumassa ja varata henkilökohtaisen ajan tapaamiseen yrityksen edustajan kanssa.

– Tämä appi tarjoaa aivan uudenlaisen verkostoitumismahdollisuuden Joen businessyhteisön jäsenille, hehkuttaa Varjonen.

Vuoden 2024 aikana Joessa panostetaan myös perinteisten kokoustilojen kasvavaan kysyntään lisäämällä tällaisten tilojen määrää.

Lue lisää | Yleistä