Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Mitä tarvitaan tapahtuman onnistumiseen?

Huolellinen suunnittelu

Ensimmäinen askel onnistuneen tapahtuman järjestämisessä on huolellinen suunnittelu. Tämä tarkoittaa tapahtuman tavoitteiden asettamista, kohderyhmän määrittelyä ja budjetin laatimista. Suunnitteluvaiheessa on tärkeää miettiä, mitä haluat saavuttaa ja miten voit parhaiten palvella osallistujia.

Vierailukeskus Joessa voit hyödyntää ammattitaitoisen fasilitaattorin apua tapahtuman suunnittelussa. Fasilitaattori auttaa sinua luomaan selkeät tavoitteet ja miettimään keinot, joilla ne saavutetaan. Näin voit keskittyä itse tapahtuman vetämiseen ja osallistujien huomioimiseen.

Sopiva tila ja tunnelma

Tapahtuman tila ja tunnelma ovat keskeisiä tekijöitä onnistumisen kannalta. Joen tapahtumatilat tarjoavat monipuolisia vaihtoehtoja erilaisiin tilaisuuksiin. Voit valita esimerkiksi modernin Showroomin, joka sopii hyvin suurempiin tapahtumiin, tai tunnelmallisen Cave-teatterin, joka muuntuu helposti keikkapaikaksi.

Tilojen lisäksi on tärkeää luoda oikea tunnelma. Joen palveluihin kuuluu muun muassa värivalot, jotka auttavat luomaan juuri oikeanlaisen ilmapiirin. Lisäksi voit somistaa tilan kauniilla kukka-asetelmilla yhteistyökumppanimme Bloomworksin avulla.

Tekniikka ja esiintyjät

Tekniikka on olennainen osa onnistunutta tapahtumaa. Joessa voit hyödyntää Rajupajan tarjoamaa tapahtumatekniikkaa, joka kattaa kaiken valaistuksesta äänentoistoon ja videotuotantoihin. Rajupaja osallistuu mielellään jo suunnitteluvaiheeseen, jotta kaikki tekniset kysymykset saadaan ratkaistua ajoissa.

Lisäksi elävä musiikki tai muu esiintyjä voi nostaa tapahtuman uudelle tasolle. Joen kautta voit varata ammattitaitoisen DJ:n tai bändin, joka luo haluamasi fiiliksen tapahtumaasi. Joen aulan flyygeli on myös käytettävissä tapahtumien yhteydessä.

Tarjoilut ja oheispalvelut

Tarjoilut ovat tärkeä osa tapahtumaa, sillä ne pitävät osallistujat energisinä ja tyytyväisinä. Joen kautta saat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin, pienistä kokouksista koko päivän kestäviin seminaareihin ja juhliin. Valikoimaan kuuluu muun muassa coctailtarjoilut, illallismenut ja juhlamenut.

Oheispalvelut, kuten drinkkibaari, donitsiseinä ja popcornikone, tuovat tapahtumaan lisää iloa ja yllätyksellisyyttä. Näiden avulla voit luoda osallistujille unohtumattoman kokemuksen.

Valokuvaus ja videointi

Valokuvat ja videot ovat erinomainen tapa taltioida tapahtuman tunnelma ja lisätä yrityksesi tunnettuutta. Joen kautta voit tilata ammattitaitoisen valokuvaajan ja videokuvaajan, jotka varmistavat, että tapahtumasi muistot säilyvät pitkään. Tunnelmalliset valokuvat ja informatiiviset videot ovat hyödyllinen lisä tapahtumasta vielä vuosienkin kuluttua.

Yhteenveto

Onnistuneen tapahtuman järjestäminen vaatii huolellista suunnittelua, sopivan tilan ja tunnelman, toimivan tekniikan, laadukkaat tarjoilut ja oheispalvelut sekä ammattitaitoisen valokuvauksen ja videoinnin. Vierailukeskus Joki tarjoaa kaikki nämä palvelut ja paljon muuta, jotta voit keskittyä nauttimaan tapahtumastasi ja varmistaa sen onnistumisen.

Ota yhteyttä Joen myyntipalveluun ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma, joka täyttää kaikki tavoitteesi ja ylittää osallistujien odotukset.

Lue lisää | Yleistä