Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Miten järjestää tapahtuma Turussa?

Tapahtuman suunnittelu ja tavoitteet

Ensimmäinen askel onnistuneen tapahtuman järjestämisessä on huolellinen suunnittelu. Määrittele tapahtuman tavoitteet ja kohderyhmä. Haluatko esimerkiksi verkostoitua, esitellä uutta tuotetta tai kouluttaa henkilöstöä? Tavoitteiden selkeys auttaa sinua tekemään oikeita valintoja tapahtuman sisällön ja ohjelman suhteen.

Joessa tarjoamme ammattimaista fasilitointipalvelua, joka auttaa sinua suunnittelemaan ja toteuttamaan tapahtuman tavoitteiden mukaisesti. Fasilitaattorin avulla luodaan selkeät tavoitteet ja suunnitellaan tapahtuma niin, että tavoitteet saavutetaan. Tämä palvelu on erityisen hyödyllinen yritystapahtumissa, joissa halutaan saavuttaa konkreettisia tuloksia.

Tapahtumatilat Joessa

Vierailukeskus Joessa on yli 30 erilaista kokoustilaa, joiden koot vaihtelevat neljän hengen neuvotteluhuoneista 50 ihmistä vetävään workshop-kerrokseen. Kahta samanlaista kokoustilaa ei Joesta löydy, joten suosikin etsintä kannattaa aloittaa heti. Tilavalikoimaan kuuluu myös kaksi näyttävää edustus- ja saunatilaa, joissa arkiset asiat unohtuvat ja mieli tuulettuu.

Joen tilat ovat muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin, ja ne tarjoavat modernit puitteet niin pienille kuin suurillekin tapahtumille. Esimerkiksi Cave-teatteri muuntuu helposti keikkapaikaksi tilavan esiintymislavan ja tilan tummanpuhuvan tunnelman ansiosta. Joen aulan flyygeli on käytettävissä tapahtumien yhteydessä, mikä tuo juhlavuutta tilaisuuteen.

Tekniikka ja esiintyjät

Tekniikan osalta Joessa tarjoaa täyden palvelun tapahtumatekniikkaa yhteistyökumppanimme Rajupajan kautta. Rajupajan osaaminen kattaa kaiken tapahtumien valaistuksesta kalusteisiin, äänentoistoon, videotuotantoihin ja streamaukseen. Rajupajan ohjelmapalveluista löytyy tapahtumaan kuin tapahtumaan sopivia DJ:itä, bändejä ja karaokepalveluita.

Elävä musiikki luo juhliisi tai tapahtumaasi sen kaivatun taian. Joen kautta voit varata juuri sinulle sopivan esiintyjän. Olipa kyseessä bändi tai yksittäinen muusikko, elävä musiikki nostaa tapahtuman uudelle tasolle. Ota yhteyttä ja kysy lisää Joen myyntipalvelusta, niin autamme sinua valitsemaan juuri sopivan musiikillisen elämyksen tapahtumaasi.

Tarjoilut ja somistus

Tarjoilut ovat tärkeä osa tapahtumaa ja ne takaavat, että kaikki pysyvät energisinä koko päivän ajan. Joen kautta saat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin, pienemmistä kokouksista koko päivän kestäviin seminaareihin ja juhliin. Valikoimaan kuuluu erilaisten kokoustarjoiluiden lisäksi cocktailtarjoilut, illallismenut sekä juhlamenut esimerkiksi pikkujouluihin.

Haluatko tuoda tapahtumaanne juhlavuutta ja somistaa ympäristöä? Joessa järjestät helposti kauniin tapahtumakukituksen yhteistyökumppanimme Bloomworksin avulla. Kukitus suunnitellaan asiakkaan toiveet huomioiden ja sen tyyli voidaan valita toistamaan tapahtuman sävyjä ja tunnelmaa. Kaipaatpa sitten matalia asetelmia, pientä juhlavuutta tai näyttäviä kimppuja, luovat kukat aina tapahtumaan viimeisen silauksensa.

Erikoispalvelut

Joen kautta voit tilata myös erilaisia erikoispalveluita, jotka tekevät tapahtumastasi unohtumattoman. Esimerkiksi Joen Showroomiin rakennettava kasino on ainutlaatuinen lisä esimerkiksi henkilöstöpäiville, tiimipäiville tai yritystapahtumille. Lisäksi tarjoamme ammattitaitoisen DJ:n, joka loihtii juuri haluamasi fiiliksen tapahtumaasi.

Kaipaatko tapahtumaasi jotain erityistä? Joki fillari on täydellinen lisä kesäiseen tapahtumaan. Lisäksi Joen kumppanin Rajupajan avulla luomme unohtumattoman tunnelman ja varmistamme, että musiikki vastaa täysin toiveitasi. Tilatessasi DJ-palvelumme saat räätälöidyn musiikkikokemuksen, joka saa vieraasi tanssimaan ja nauttimaan musiikista.

Yhteenveto

Tapahtuman järjestäminen Turussa on helppoa ja vaivatonta, kun valitset oikeat tilat ja palvelut. Vierailukeskus Joessa tarjoamme monipuoliset tilat ja kattavat palvelut, jotka tekevät tapahtumastasi onnistuneen. Olipa kyseessä pieni kokous tai suuri juhla, meiltä löydät kaiken tarvittavan. Ota yhteyttä ja suunnitellaan yhdessä ikimuistoinen tapahtuma Turussa!

Lue lisää | Yleistä