Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Miten valita tapahtumapaikka?

Tapahtuman luonne ja tavoitteet

Ensimmäinen askel tapahtumapaikan valinnassa on määrittää tapahtuman luonne ja tavoitteet. Onko kyseessä kokous, seminaari, juhla vai tiimipäivä? Tapahtuman tyyppi vaikuttaa suoraan siihen, millainen tila ja palvelut ovat tarpeen. Esimerkiksi Joessa on yli 30 erilaista kokoustilaa, jotka sopivat niin pieniin neuvotteluihin kuin suuriin seminaareihin.

Kun tiedät tapahtuman tavoitteet, voit paremmin arvioida, millaisia tiloja ja palveluita tarvitset. Joen tilat tarjoavat joustavuutta ja monipuolisuutta, joten voit helposti löytää juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan. Lisäksi Joen fasilitointipalvelut auttavat sinua suunnittelemaan tapahtuman tavoitteiden mukaisesti.

Sijainti ja saavutettavuus

Sijainti on yksi tärkeimmistä tekijöistä tapahtumapaikkaa valittaessa. Tapahtumapaikan tulee olla helposti saavutettavissa niin julkisilla kulkuvälineillä kuin autolla. Joen tapahtumatilat sijaitsevat Turun Tiedepuistossa, joka on keskeisellä paikalla ja helposti saavutettavissa.

Hyvä sijainti varmistaa, että osallistujat pääsevät paikalle vaivattomasti ja ajoissa. Lisäksi Joen tiloissa on hyvät pysäköintimahdollisuudet, mikä tekee saapumisesta entistä helpompaa. Sijainnin lisäksi on hyvä huomioida myös tilojen esteettömyys, jotta kaikki osallistujat voivat liikkua tiloissa vaivattomasti.

Tilojen ja palveluiden monipuolisuus

Tapahtumapaikan valinnassa on tärkeää huomioida tilojen ja palveluiden monipuolisuus. Joen tilat tarjoavat laajan valikoiman erilaisia tiloja, jotka sopivat monenlaisiin tapahtumiin. Esimerkiksi Joen Showroomiin voidaan rakentaa kasino, joka on ainutlaatuinen lisä henkilöstöpäiville tai yritystapahtumille.

Joen palveluihin kuuluu myös ammattitaitoinen DJ, joka luo haluamasi tunnelman tapahtumaasi. Lisäksi voit varata esiintyjiä, kuten bändejä tai yksittäisiä muusikoita, jotka nostavat tapahtuman uudelle tasolle. Joen aulan flyygeli on käytettävissä tapahtumien yhteydessä, ja Cave-teatteri muuntuu helposti keikkapaikaksi tilavan esiintymislavan ansiosta.

Tekninen varustelu ja tukipalvelut

Tekninen varustelu on olennainen osa onnistunutta tapahtumaa. Joen tapahtumatekniikkaa tarjoaa Rajupaja, jonka osaaminen kattaa kaiken valaistuksesta kalusteisiin, äänentoistoon, videotuotantoihin ja streamaukseen. Rajupajan laaja tarjonta mahdollistaa kaikkien teknisten tarpeiden täyttämisen yhdellä kontaktilla.

Rajupaja osallistuu mielellään jo tapahtuman suunnitteluvaiheeseen asiakkaan kanssa, jolloin varmistuu, että kaikki teknisiin asioihin liittyvät kysymykset käydään ajoissa läpi. Tämä takaa, että tapahtuma sujuu teknisesti moitteettomasti ja kaikki tarvittavat laitteet ja palvelut ovat käytettävissä.

Tarjoilut ja catering-palvelut

Tarjoilut ovat tärkeä osa tapahtumaa, ja ne vaikuttavat suoraan osallistujien viihtyvyyteen. Joen kautta saat tarjoilut kaikkiin tilaisuuksiin, pienemmistä kokouksista koko päivän kestäviin seminaareihin ja juhliin. Valikoimaan kuuluu erilaisten kokoustarjoiluiden lisäksi cocktailtarjoilut, illallismenut sekä juhlamenut esimerkiksi pikkujouluihin.

Joen palvelutarjoajaverkostoon kuuluvat Ravintola Mauno sekä Unica Catering, joten löydät varmasti juuri sinun tilaisuuteesi sopivat tarjoilut. Pienemmät kokoustarjoilut on mahdollista varata suoraan tilavarauksen yhteydessä verkkokaupastamme, ja isommat tilaukset kannattaa tehdä myyntipalvelumme kautta.

Valokuvaus ja videointi

Laadukkaat valokuvat ja videot varmistavat, että tapahtuma muistetaan tulevaisuudessakin. Joki tarjoaa upean ympäristön valokuville ja videoille. Erilaisissa tiloissa on helppoa ottaa tapahtumakuvien lisäksi myös yksilökuvia, tehdä haastatteluja tai antaa ääni tapahtuman kävijöille.

Verkostoomme kuuluu useita valokuvaajia sekä videotuotantoja tekeviä yrityksiä. Kuvaajien varaus onnistuu vaivattomasti Joen myyntipalvelun kautta, ja halutessanne voitte keskustella toiveistanne myös suoraan kuvaajien kanssa. Vapauta itsesi valokuvaamisen paineesta ja palkkaa tapahtumaan ammattikuvaaja.

Yhteenveto

Tapahtumapaikan valinta on monivaiheinen prosessi, joka vaatii huolellista suunnittelua ja eri tekijöiden huomioimista. Joen monipuoliset tilat ja palvelut tarjoavat erinomaiset puitteet onnistuneelle tapahtumalle. Olipa kyseessä pieni kokous tai suuri seminaari, Joesta löydät varmasti juuri sinun tarpeisiisi sopivan tilan ja palvelut.

Ota yhteyttä Joen myyntipalveluun ja kerro tapahtumasi tarpeista. Autamme sinua löytämään parhaan mahdollisen ratkaisun, jotta tapahtumasi onnistuu ja jää mieleen positiivisella tavalla.

Lue lisää | Yleistä