Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Näin nollaat työstressin vuonna 2020

Kun yksi kauhallinen kotisaunassa ei enää rauhoita, kannattaa ottaa järeämmät aseet käyttöön. Työelämän paineita on nollattu maailman kauneimman saariston sylissä jo 90-luvulta lähtien. Vuonna 2020 Herrankukkaron ainutlaatuinen maailma tulee näkymään myös Joessa.

Mistä on kyse, kyläpäällikkö Karioskari Kangas?

Olemme tosiaan ottamassa uuden askeleen. Herrankukkaro pysyy kyllä Rymättylässä, mutta tuomme uuden palvelumme ensimmäisenä tarjolle Kupittaan alueen yrityksille. Tässä meitä auttaa Joen kumppanuuus, jonka kättelimme Teknologiakiinteistöjen Carita Varjosen kanssa viime vuoden puolella.

Herrankukkaro on 30-luvun kalastajakylän ympärille rakentunut keidas, jossa saaristoluonto, hyvä ruoka ja yhteiset aktiviteetit lataavat uupuneimmankin työn sankarin akut. 

Jos joku ei vielä tunne Herrankukkaroa, miten kuvailisit sitä?

Arkisen harmaasti sanottuna olemme kokous-, koulutus- ja virkistyspaikka Rymättylässä. Todellisuudessa arjen harmaus on kyllä kaukana meistä. Herrankukkaro on 30-luvun kalastajakylän ympärille rakentunut keidas, jossa saaristoluonto, hyvä ruoka ja yhteiset aktiviteetit lataavat uupuneimmankin työn sankarin akut. Meillä ovat omaa toimintaansa ja maailmaa parantaneet kaiken kokoiset yritykset, julkiset toimijat, yhdistykset ja kaveriporukat jo yli 20 vuoden ajan. Herrankukkaro on niitä paikkoja, joita on vähän vaikea kuvailla. Jokaiselle käynti meillä on omanlaisensa elämys.

Kerro tarkemmin uudesta palvelustanne.

Taustalla on pitkään kehitelty yhteistyö Paavo Nurmi -keskuksen kanssa. Tiedämme kokemusperäisesti kuinka positiivinen vaikutus Herrankukkaron luonnolla on teknologian pyörityksessä oleviin ihmisiin. Paavo Nurmi -keskus ja taustalla Turun yliopisto tuovat nyt mukaan tutkitun tiedon, mittaukset ja näkemykset entistä kokonaisvaltaisemmasta työhyvinvoinnista. Yhteistyö on ainutlaatuinen ja siihen pohjautuvien palvelujen lanseeraus tapahtuu kevään aikana Joessa.

Kerro jotain mitä useimmat eivät sinusta tiedä.

No esimerkiksi sitä eivät varmasti kaikki tiedä, että purjehdimme parin kaverin kanssa vajaan vuoden maailman merillä. Olin 19-vuotias ja veneen vanhin. Kipparilla taisi olla ikää 18. Varsin seikkailuhenkinen reissu alkoi Turusta ja päädyimme lopulta Karibialle.

Jatka lopuksi lausetta: Suosittelen Joen kumppanuutta, koska…

…Joen kumppanuudessa hyvin erilaisetkin toimialat pääsevät kohtaamaan uudella ja raikkaalla tavalla.

Lue lisää | Kumppanit