Vierailukeskus Joen kokouspalvelut ovat suljettuina 1.7. - 4.8.2024 Lue lisää

Näy Joessa – kuinka Joki toimii yrityksesi kasvualustana

Verkoston ja tilojen lisäksi Joki tarjoaa kumppaneilleen näkyvyyttä Turun seudun yrityselämässä. Joessa näkyminen onkin yksi helpoimmista tavoista kiinnittyä mukaan Tiedepuiston toimintaan, sillä olemalla osa Jokea olet myös osa Tiedepuiston yhteisöä. Tässä jutussa esitellään mahdollisuuksia tuoda yrityksesi toimintaa esille Joen kautta.

Verkostot toiminnan tukena
Yrityselämän, kuntasektorin ja tiedemaailman yhteistyö tiivistyy Tiedepuiston alueella. Alueen korkeakoulut ja tutkimus, kuntasektorin kehittämishankkeet sekä osaavat yritykset kumppanina tuovat lisäarvoa yrityksen toiminnalle.

Digishowroom innovaatioiden esittelyyn
Joen ensimmäisen kerroksen digishowroom toimii yrityselämän näyttämönä. Showroomista löytyy yritysesittelyitä kumppaneiden lisäksi myös muilta alueella toimivilta yrityksiltä. Showroom onkin helppo tapa tehdä Turun seudun yrityselämä tutuksi ja on oiva vaihtoehto alueeseen tutustumiseen nyt, kun vierailuita yritysten tiloihin ei välttämättä voida järjestää.

”Kumppaneille ja alueen toimijoille järjestettävät yritystilaisuudet kokoavat yhteen eri kärkialojen asiantuntijoita kuulemaan alan uusimmista innovaatioista – myös virtuaalisesti.”

Biz – Tiedepuiston alueen yrityslehti
Asiakaslehti Biz nostaa esiin Joen kumppaneita sekä muita alueen yrityksiä. Biz jaetaan Tiedepuiston alueella toimiville sekä Kauppakamarin verkostoille. Voit noutaa oman kappaleesi Joen aulasta tai muista Teknologiakiinteistöjen aulapalvelupisteiltä. Nettiversion lehdestä pääset lukemaan tästä.

Vipuvoimaa tapahtumista
Joki toimii verkostoitumisen alustana myös erilaisten tapahtumien avulla. Kumppaneille ja alueen toimijoille järjestettävät yritystilaisuudet kokoavat yhteen eri kärkialojen asiantuntijoita kuulemaan alan uusimmista innovaatioista – myös virtuaalisesti. Joki järjestää yhteisiä tilaisuuksia kumppaneiden kanssa ajankohtaisista aiheista ja on mahdollisuuksien mukaan yhteistyössä myös kumppaneiden tapahtumissa.

Seuraathan jo Jokea?
Joki on aktiivinen FacebookissaInstagramissaLinkedInissä sekä Twitterissä. Joen kanavat tavoittavat satoja tuhansia yritysmaailman toimijoita ja määrä kasvaa jatkuvasti. Ota Joki seurantaan ja pysy ajan tasalla Tiedepuistossa tapahtuvasta toiminnasta!

Lue lisää | Yleistä